Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Őszintén, ti mit tennétek ha a férjetek, barátotok lebénulna?
Ha ne adj Isten lebénulna deréktól lefelé egy baleset következtében ti hogyan fogadnátok?
Egy autóversenyző nemrég szenvedett súlyos balesetet, és ez lett a következménye. Fiúként elgondolkodtam, hogy ez hogyan érintheti a menyasszonyát, mekkora lemondásokat követel tőle a továbbiakban, mennyire változik meg a párkapcsolatuk.
Elhiszem, hogy szeretitek és természetesen támogatnátok, de lehet egy örök életen át ilyesmit tenni fiatal párként?
Mondanom sem kell, hogy ez mikkel jár, mindenki fel tudja mérni, hogy mit jelent.
A nagymamám húga 28 éves kora óta tolószékben ül, egy balesetben eltört a gerince. Most 79 éves, és kinéz max 50-nek. Őt látva, vele beszélve fel sem tűnik, hogy tolószékben ül. Ebből kiindulva természetesen a férjem sem hagynám el, gyerekkorom óta úgy nevelkedtem, hogy ezzel teljesen normálisan együtt lehet élni. Amikor felhúztuk egymás ujjára a gyűrűt, megfogadtuk, hogy jóban-rosszban, egészségben-betegségben. Szembe is köpném magam, ha emiatt elhagynám. A szex nem minden, de meg egyébként is léteznek módok, hogy működjön. Gyereket lehet vállalni így is, rengeteg embernek működik.
Szóval én mindenképp mellette maradnék, sérülés ide vagy oda.
tuti, hogy nem hagynám el.
gyerekünk már van, dolgozni tudna sérülten is (programozó). biztos sokban változna az életünk, de ez elsősorban a praktikus dolgokban (mozgás, akadálymentesítés) mutatkozna meg. egy ilyen "apróság" nem tántorítana el mellőle. (de pl. az alkoholizmus igen.)
Minden nő elhagyná. Aki azt írja, hogy nem, az vagy hazudik, vagy nem ismeri magát.
Amúgy Wickensre gondolsz, ugye?
Igen, Wickensre gondoltam.
Mindenesetre szép és valahol megnyugtató, hogy bizony vannak olyan nők, akik komolyan veszik ezt az egészet.
Reméljük Wickens mellett is kitart a menyasszonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!