Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a párom exére és nem tudom legyűrni ezt az érzést sehogy sem, mit lehetne tenni?
Több mint 2 éve együtt vagyunk a párommal. Az előző kapcsolata 3 évig tartott és a csaj szakított vele, a páromnak ő volt az első szerelme és nyilván sok közös emlék meg élmény köti hozzá, de tudom, hogy szeret engem és nem foglalkozik a lánnyal, egyáltalán nem tartják a kapcsolatot a szakítás óta. Én viszont valamiért olyan erős féltékenységet érzek iránta, hogy nehéz nem figyelnem rá. Tudom, hogy a csaj gazdag, csinos, folyton utazgat, menő munkája van, stb. Én pedig vele ellentétben a világ legátlagosabb és legszürkébb embere vagyok. Nyilván le kéne szarnom és azzal foglalkozni, hogy a párom velem van és nem vele, de tök nehéz.
21/L
Túl sok a fölösleges szabadidőd, ezért agyalsz b..romságokon.
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.
A féltékenység rólad szól és nem a másikról.
Semmi okot nem adott a párod, hogy féltékeny legyél.
Akkor miért nem egy szűz, tapasztalatlan pasival kezdtél, ha ennyire h..lye kislány vagy?
Akkor ott nem lenne ex, akin fantáziálhatnál.
Tönkre fogod tenni a h..lyeségeddel a kapcsolatotokat.
Én is így voltam a kapcsolatunk végéig. Utáltam a lányt..
És most meg tök jó barátnők vagyunk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!