Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok a párom exére és nem tudom legyűrni ezt az érzést sehogy sem, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Több mint 2 éve együtt vagyunk a párommal. Az előző kapcsolata 3 évig tartott és a csaj szakított vele, a páromnak ő volt az első szerelme és nyilván sok közös emlék meg élmény köti hozzá, de tudom, hogy szeret engem és nem foglalkozik a lánnyal, egyáltalán nem tartják a kapcsolatot a szakítás óta. Én viszont valamiért olyan erős féltékenységet érzek iránta, hogy nehéz nem figyelnem rá. Tudom, hogy a csaj gazdag, csinos, folyton utazgat, menő munkája van, stb. Én pedig vele ellentétben a világ legátlagosabb és legszürkébb embere vagyok. Nyilván le kéne szarnom és azzal foglalkozni, hogy a párom velem van és nem vele, de tök nehéz.

21/L

2018. okt. 26. 10:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Túl sok a fölösleges szabadidőd, ezért agyalsz b..romságokon.

A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.

A féltékenység rólad szól és nem a másikról.

Semmi okot nem adott a párod, hogy féltékeny legyél.

Akkor miért nem egy szűz, tapasztalatlan pasival kezdtél, ha ennyire h..lye kislány vagy?

Akkor ott nem lenne ex, akin fantáziálhatnál.

Tönkre fogod tenni a h..lyeségeddel a kapcsolatotokat.

2018. okt. 26. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ui.: Foglald le az agyad, főzz, tanulj, sportolj, foglalkozz önismerettel, filmezz, foglalkozz a hobbijaiddal..stb.
2018. okt. 26. 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Gyerekes kérdés,nincs mit mondanom.
2018. okt. 26. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy már most jó úton haladsz afelé, hogy tönkretedd a kapcsolatod és elüldözd magad mellől szerencsétlent? Meg fogod érdemelni, amikor elhagy emiatt, senki nem fogja örökké tűrni ám a gusztustalan féltékenykedést, egy jó kapcsolatba nem fér bele, baromi kiábrándító és kapcsolatgyilkos dolog. Ha annyira tökéletes az ex, akkor vele lenne, nem pedig veled. Értelmetlen, felesleges és káros kombinálás helyett inkább kezdj valamit az önbizalmaddal, ne nézegesd az exet és ne méregesd magad hozzá, a saját életedből hozd ki a legtöbbet. Akkor talán nem fog rámenni a kapcsolatod sem arra, hogy ilyen betegesen kattogsz a semmin és a saját nyomorod miatt bünteted a párod.
2018. okt. 26. 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha ló nincs, szamár is jó.
2018. okt. 26. 11:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Ő nem tud róla, hogy féltékeny vagyok, ugyanis nem szóltam neki erről és nem is tervezem.
2018. okt. 26. 12:05
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem a munkája és a pénze határoz meg egy embert, azt sem, hogy mennyire érdekes, izgalmas ember.
2018. okt. 26. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is így voltam a kapcsolatunk végéig. Utáltam a lányt..

És most meg tök jó barátnők vagyunk! :D

2018. okt. 26. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!