Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ennek értelme szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek értelme szerintetek?

Figyelt kérdés
9 évig voltam együtt a párommal, össze is házasodtunk, éltünk együtt albérletben, ami életem legszebb időszaka volt, noha nem volt jó vele a szex, én mégis boldog voltam vele nagyon. Visszaköltöztünk a családi házba, majd rá egy évvel elcsavarta a fejem egy fiú, akihez nagyon vonzódtam. Elhagytam érte a férjem, viszont most rettenetesen hiányzik, annyira frissen él bennem, hogy mennyire jó volt együtt lakni, mennyire sok szép emlékünk van. Kértem tőle még egy esélyt, és próbálunk találkozgatni, de én jelenleg nem érzem azt, hogy szeretném. Bűntudatom van és nem szeretném megcsókolni vagy megölelni sem. Szerintetek visszahozható, ami volt köztünk, vagy már halott ügy?
2018. okt. 25. 05:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Sose volt jó vele a szex, és most sincs gusztusod hozzá érni.

Vagyis sikerült visszahozni azt, ami régen volt köztetek: együtt lenni vele a biztonságérzet miatt, valódi érzések nélkül.

2018. okt. 25. 06:00
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj, a lényeg, hogy a gyakori megmondó embere itt van.
2018. okt. 25. 06:06
 3/13 A kérdező kommentje:
De attól én még nagyon szerettem őt és mindent megtettem érte, hogy boldog legyen, mert annak szetettem volna látni. Olyan összhang volt köztünk, ami nem mindenkinek adatik meg.
2018. okt. 25. 06:12
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Akkora volt az összhang, hogy az első pasira lecserélted, aki megdugott.

Most meg rájöttél, hogy rossz lóra tettél, anyagilag rosszul jöttél ki a cseréből és vissza akarod könyörögni magad. De nincs már gyomrod bekapni a farkát, anélkül meg nehéz felmelegíteni a kapcsolatot.

Hagyjuk a romantikus maszlagot.

Mit akarsz olyan embertől, akit megölelni se vagy képes, annyira taszít testileg???

Nem a bűntudat miatt. Olyat akkor se éreztél, mikor megcsaltad és eldobtad másért.

2018. okt. 25. 06:20
 5/13 Lady Beth ***** válasza:
61%
Ne haragudj, de nem. Az elsőnek igaza van, biztonságban érzed magadat vele, de ennyi. Ehhez kéne társulnia a vágynak, a szerelemnek...Nem akarlak megbántani, de olyan mintha egy öreg emberhez mentél volna hozzá, mert ő "nyugis".
2018. okt. 25. 06:21
 6/13 A kérdező kommentje:
De attól függetlenül, hogy a szexet nem kívántam, állandóan puszilgattam ás ölelgettem, ami nagyon jól esett, mert szerettem.
2018. okt. 25. 06:28
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

Ez bukó.

Tudatalatt kiábrándultál belőle, mert nem volt képes kielégíteni, jól megdolgozni a lyukad.

Elég gyakori probléma, csak mások inkább diszkréten intézik a szeretőt, nem rúgnak fel azonnal mindent.

2018. okt. 25. 06:36
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

Azt írod: nem szeretnéd megölelni vagy megcsókolni. Te írtad.

Szerinted az milyen házasság, hogy a férjedhez nem érsz hozzá? Szerinted ő se akar hozzád érni? Meddig lenne veled úgy kapcsolatban, hogy nincs intimitás? Nem hogy szex... Gondolod, hogy ő így is újra akarja kezdeni, hogy nem nyer semmit, csak szép szavakat?

Látod, ezért nem szereted. Rá egyáltalán nem gondolsz, nincs benned egy csepp empátia, csak rá akarod erőltetni, ami neked kényelmes. Ez önzés, és nem szeretet.

2018. okt. 25. 06:45
 9/13 A kérdező kommentje:
De ez nem változhat, ha újra elkezdünk randizni?
2018. okt. 25. 06:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi változna? Jobban megismered? 9 évig házasok voltatok, ennyi idő után a szellentése hangját felismered nagy tömegben...😑

Annyi változik, hogy rájön, hogy te undorodsz tőle, és csak érdekből akarsz visszamenni. A test nem hazudik.

2018. okt. 25. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!