Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kellett volna reagálnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellett volna reagálnom? Teljesen kihasznál, de nem tudok tovább lépni.

Figyelt kérdés

Kb.egy éve vagyok egy nem túl kellemes kapcsolatban, ami barátság extrákkalnak is nevezhető. Nem vagyunk együtt, de heti 2-3x alkalommal általában együtt alszunk. Kb.olyan fél éve felhozta a srác, hogy mi lenne ha feldobnánk a szexet és szerezne be "kék bogyót". Nem igazán értettem 26 évesen miért érzi ennek szükségét, de mivel nehezen mondok nemet belementem. Aztán nem sokkal később mondta,hogy akitől veszi az tudna hozni olyan bogyót is, ami mindkettőnknek jó. Úgy hívta, hogy szerelmi bogyó, elvileg szexshopban is lehet kapni. Sosem próbáltam még semmilyen tudatmódosítószert ezért nem tudtam, hogy miért okoz rosszullétet nálam ez a bogyó, de most kiderült, hogy kb.3 hónapja alkalmanként extasyt vetetett be velem. Ezt ő maga mesélte el röhögve és nem értette miért akadtam ki rá. Azt tudtam,hogy füvezik néha és sejtettem, hogy más is van, de nem gondoltam volna, hogy ilyesmire képes lenne. Nagyon rosszul érzem magam és csak most jövök rá miket tett velem amikor bevettem azt a vackot és "őrülten boldog" voltam.

Szeretném vele megszüntetni a kapcsolatot, de beleszerettem és, ha keres nem tudok neki nemet mondani, pedig tudom mekkora patkány. Hogyan vessek ennek véget?

2018. okt. 24. 23:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
3 olyan barátnőm van, akire bármikor bármiben számíthatok(szamíthatnék), de mindnek komoly kapcsolata van. Baromi szar érzés látni, hogy körülöttem mindenki megtalálja a társát és én vagyok az egyetlen, akit mindenki csak megdugni akar és csak arra vagyok jó, hogy kihasználják a testem így vagy úgy. Tudom, hogy azért van ez,mert velem van a baj..valamit rosszul csinálok. Pedig nem vagyok aranyásó, eltartom magam,nincsennek nagy igényeim...az egyetlen nagy hibám, hogy túl könnyen ragaszkodóm másokhoz és sokszor képtelen vagyok nemet mondani. :( Ez a srác sokszor megbánt és olyan dolgokat tesz amit nem lenne szabad, de mégis úgy érzem valamilyen szinten én is fontos vagyok neki és, ha elküldeném hiányolna is az életéből.
2018. okt. 24. 23:46
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Ismét én vagyok a 10-es.

Őszintén mondom, hogy túl sokat adsz a látszatra.

Nekem is volt jó pár barátom, barátnőm, akiről elég sok mindent tudok, de a külvilágnak sejtése sincs róla. Van olyan kapcsolat, amiről tudom, hogy szarul működik, nincs intimitás, nincs szex egyáltalán. A felek ki nem állhatják egymást, mégis együtt vannak.

A külvilágból bárki rájuk néz, csak azt látják, hogy milyen boldogok együtt.

Lehet, hogy a barátnőid között is van olyan, akinek a kapcsolata savanyú, mégsem mondja el neked.

Ne adj a látszatra, ha neked ez nem jött össze, akkor nem jött össze. Nem fog összedőlni a világ. Ha a barátaid tényleg a barátaid, akkor segíteni fognak neked, nem pedig lenéznek téged a hátad mögött. Ha meg emiatt tartasz, akkor tedd fel a kérdés, hogy tényleg olyan jó barátnők-e egyáltalán...

Persze, hogy hiányolna, mert nem lenne kit meg**gni, nem lenne kit begyógyszerezni.. nem lenne kivel együtt aludni.. de hogy fontos vagy számára? :D

Nézd, én is eltudom játszani, hogy fontos vagy számomra, holott lehet, hogy *bocsánat*, de lófaszt sem jelentenél nekem. Nem túl nagy dolog, főleg ha már odáig eljutottál, hogy beleszerettél.

2018. okt. 24. 23:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Bántottak otthon? Mert az olyan nők jönnek össze ilyen alakokkal mert nincs más alternativájuk..
2018. okt. 25. 00:18
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Te nem vagy normális!
2018. okt. 25. 03:23
 15/16 anonim ***** válasza:
96%

Gondold végig, hogy xart se jelentesz annak, aki bedrogoz, és nem érdekli, ha esetleg belehalsz, csak hogy ki tudja élni rajtad a perverzióit, amikre józanon nemet mondasz.

Egyszer arra eszmélsz, hogy terhes vagy, és azt se tudod, hogy egészséges lesz-e a gyerek, mert lövésed sincs, miket vettél be.

Nem a pasi tett boldoggá, hanem a drog.

Legyen már benned 24 évesen annyi kis akaraterő, hogy tudj nemet mondani egy ilyen xar alaknak. Kérj segítséget a barátaidtól, a szüleidtől, hogy távol tudd magad tartani tőle.

2018. okt. 25. 04:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Ide jössz kérdezni hogy, hogyan lépj ki a kapcsolatból, de minden válaszod az hogy nem tudsz és hiányozna.

Persze hogy hiányozna, ha egy macskával élsz együtt az is hiányozna 2 hónap után.

Viszont ha negatívan hat rád akkor kapd össze magad, próbálj más társaságot keresni és ne ugorj ha keres.

A barátnőid azért vannak előrébb mert valószínű ilyen xar embérrel sose áltak volna le, amíg ebben benne vagy addig neked sem lesz jobb.

1-2 hónap nehezebb időszak ha kidobod de utána könnyebb lesz.

Magától nem fog elmúlni ezen úgy is túl kell esned valamikor, gondolom neki kényelmes, van nő aki ugrik az van amit ő akar.

Keress akar pszichológust nem szégyen, nem te lennel az első és az utolsó sem.

2018. okt. 25. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!