Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedtetek már itt normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtetek már itt normális emberekkel?

Figyelt kérdés

Mik a taoasztalatok?

L\24

2018. okt. 22. 17:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen. Mai napig sokat gondolok rá, pedig nem is taliztunk a hónapok alatt és nem is láttam a hölgyeményt. Megszerettem őt.
2018. okt. 22. 18:02
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

"igen 10-2 az arány :)

8 retardált volt, 2 normális."

Az komoly xDDDD

2018. okt. 22. 19:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Eddig nem. Gondolod fogok, ha rámírsz?
2018. okt. 22. 20:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, volt pár levelezés értelmes emberekkel, de valamiért megszakadtak a beszélgetések. Sokszor változik a felhozatal.
2018. okt. 22. 20:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen. Bar mas temakorben.
2018. okt. 22. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Van egy kevés normális ember.
2018. okt. 22. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért nem hiszem, hogy teljesen az átlag jár ide. Szerintem nagy részük magányos, az élete mélypontján van. Magamról tudom, hogy boldog korszakomban éveken át felé se néztem a gyiknek.

Aki itt párt keres, azzal is sokszor gond van. Gyakran tilosban járnak, mert foglaltak. Ami pozitív, hogy többnyire őszinték és nem hülyíteni jönnek ide a másikat.

Sok az érzékeny ember, aki lelki életet él itt.

De van sok nagyon szerethető ember, egyhez kötődtem itt különösen, de volt rajta kívül is olyan, akit nagyon megkedveltem.

Nekem pl. ez az oldal ingyen pszichológusom. Olyan dolgaimat veséztem itt már ki másokkal, amiről egyetlen ismerősömnek se beszélhetek ilyen részletességgel. Viszont segít, mert kibeszélem magamból és cserébe szívesen meghallgatom a másikat is.

2018. okt. 22. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!