Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy ha nem akarom, hogy a barátom sokat költsön rám?
Figyelt kérdés
Együtt akarunk tölteni kis időt és mondta nézzek helyet, ahol együtt lehetünk zavartalanul. A lakotársam miatt nem gyakran, de néha nálam is lehetünk. Olyan drága volt minden szállás, és zavar ha sokat költ rám. Tudom szívesen megtenné. Mondtam neki, erre rám nyomta a telefont, hogy ha még egyszer mondom szakít velem. Mi rosszat mondtam?2018. okt. 21. 19:58
1/6 anonim válasza:
Valószínű szeret, és ezért vállal be bármit. Te meg visszautasítod evvel, és bizalmatlan vagy. Mitől félsz, ha majd kidobod, visszakéri?
2/6 anonim válasza:
Ezen en is kiakadnek. Ha egyszer o ezt szeretne, es el is mondja, akkor minek akadekoskodsz?
Adj bele amennyit tudsz es kesz....mar az is baj, ha egy ferfi kedveskedni akar a parjanak?
Egy kapcsolatban adni es kapni es tudni kell.
3/6 A kérdező kommentje:
Soha nem dobnám ki! Nagyon szeretem! De tudomásul veszem, amit írtatok.
2018. okt. 21. 20:30
5/6 anonim válasza:
Szerintem próbáld megbeszélni vele, hogy téged miért zavar ez. Ha van jövőtök, megérti, ha nincs, ne bánd, mert az azt jelenti, hogy nem vagytok egymáshoz valók.
6/6 anonim válasza:
Nem csodálom, ha nem akar olyan nővel lenni, akivel egyszer nem mehet el valahova kikapcsolódni anélkül, hogy méltatlankodna. Ha ő szeretne veled elmenni, akkor örülj neki, és ne aggodalmaskodj feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!