Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha 27 éves férfiként 18 körüli barátnőt szeretnék?
Semmi kedvem egy hormonoktól elborult agyú, huszonéves nőhöz, aki bömböl hogy mikor esik már teherbe, hogy mikor költözünk már házba, hogy legyen hely a purdéknak.
Aki tombol hogy szarul keresek. Aki hisztizik hogy milyen béna a karrierem.
Ellenben egy selymes, puha, őzike testű 18 éves lányka megmozgatja a fantáziámat. Ilyenre vágyom.
Igazság szerint a 17-18 éves lányok a legjobbak, egyre inkább ezt gondolom ahogy idősödöm.
Lehet infantilisnak nevezni engem.De szimplán csak nem akarom a legszebb férfiéveket azzal tölteni hogy babakocsit tologatok, bekötött kolbásszal. Ez rémálom, belegondolni is rossz!
Inkább a fiatal lánykákkal múlatnám ezeket az aranyéveket.
Rá se ránts, a munkatársam 29 évesen tőlem akar gyereket, meg engem akar feleségül venni...
18/L
utolsó : na és te akarsz neki gyereket szülni?
19 éves vagy? csinos is? pont ilyesmi nő kéne nekem is!
kis selymes fiatal pamacs!
Álmodozz csak nyugodtan.
Majd amikor a kis 17-18 éves koptat le, mert még nem élte ki magát.
"Uránoszi farkas nevű felhasználó válasza:
Szintén 27 vagyok és nekem se volt még lényegében barátnőm.
Viszont én még alkoholista is lettem, a huszas éveim nagyrészét egyszerűen végigittam.
Sose tudtam feldolgozni hogy nem kellek a lányoknak."
Oké. Mindent értünk.
Nyilván gyereket akarok, és lekötni magamat egy életre ennyi idősen. xd
Nem vagyok idióta
18/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!