Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántana, ha a párod orgazmus után 20 másodperccel már aludna mint a bunda?
Figyelt kérdés
2018. okt. 20. 17:30
1/8 anonim válasza:
1-2 alkalommal okes, de nem állandóan.
2/8 anonim válasza:
Attól függ. Ha az enyém után, akkor nem.
3/8 anonim válasza:
Ha az én orgazmusom után aludna el, nem zavarna :D
Én is azonnal alvós típus vagyok.
4/8 anonim válasza:
Nem. Akkor sem, ha én emiatt lemaradok. Tudom, hogy milyen ember, és volt már rá példa, hogy hulla fáradt volt. Betakartam, hozzá bújtam és egy nagyot aludtunk. Szeretem őt, nem zavar, hanem örülök, ha boldog és tud pihenni. Viszont sosem volt önző, talán ezért is nem merül fel bennem a sértettség, mert nagyon figyel rám, vigyáz rám mindig.
6/8 anonim válasza:
Ha ez nappal történne akkor igen, nem tolerálom a nappali alvást. Ha estr akkor mi baj lenne vele?
7/8 anonim válasza:
Irigyelném, hogy ilyen gyorsan el tud aludni, nekem ez valahogy nem megy, bár jobban alszom, amióta sportolok, de ennyi idő alatt max. csecsemőként sikerülhetett valaha is elaludnom. :-D
8/8 anonim válasza:
Igen, ki is dobnám rögtön, volt épp elég ilyenben részem, egy idióta, önző, ökör mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!