Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak másnak vicces, fura?
Figyelt kérdés
Egyesek annyira túlkapják ezt a szex témát, nem?
Szitu: Nem ismered igazán az illetőt csak 1x talákoztatok. De mi az hogy nem lehet átmenni filmezni csak úgy mint két haver?
Hozzá viszel piát mert nem üres kézzel akarsz beállítani.
Vagy bármi hasonló ahol kettesben vagytok otthon. Miért kell rögtön azt hinni hogy tuti szexelni akar vagy tuti szex lesz ebből stb
2018. okt. 20. 17:14
1/6 anonim válasza:
Nekem pont az a fura, hogy miért kell annyira elképedni, ha az egyik fél szexelni is akar. Mintha valami emberellenes, erkölcstelen dolog lenne két szingli ember közti szexuális kapcsolat.
2/6 anonim válasza:
Mert sokan fordítva ülnek a lovon. Testiséggel kezdenek, azután remélnek érzelmi kötődést. Mert azt hiszik, a szex az origója, az áfája és omegája mindennek. Csodás dolog szerelmeskedni, de mint írom, érzelmi töltettel, komoly kapcsolatban. De ez csak az én véleményem. 😏
4/6 anonim válasza:
#3 hát lehet, hogy ő kér áfás számlát az együttlétek után.
5/6 anonim válasza:
Ha csak egyszer találkoztunk, és másodjára rögtön föl akar jönnni, én is arra gondolok,hogy szexelni akar. Egy randi után nekem korai lenne, hogy romantikusan csak bújjunk össze, ezért valóban azt hinném, hogy fel akarja gyorsítani a dolgokat és dugni akar.
6/6 anonim válasza:
5ös vagyok
Még annyi, hogy fura lehet, amit írtam. De nekem az intimitás és szerelem később alakul ki, mint a testi vágy. Ezért csak összebújni nekem sokkal intimebb, mint dugni egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!