Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet kikerülni az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kikerülni az olyan férfiakat, akik lent szőrösek, mert nem borotválják?

Figyelt kérdés
Se komoly,se komolytalan dologra nem akarok ilyet,de mintha mostanság elszaporodtak volna ezek a természetes hívek.Hogyan lehet ismerkedésnél a leggyorsabban kideríteni mi a helyzet ott lent ? Mert onnantól akkor szia,csak nem kérdezhetem meg első kérdéseim között,pedig a szex fontos része egy kapcsolatnak.
2018. okt. 19. 19:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%
Nem jösz el hozzám és máris kikerülted. Pedig rendszeresen szőrvágózom, de nem olyan mint a szexfilmekben. Gyantázni nem fogom.
2018. okt. 19. 19:33
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
Most ha minden passzol, de a célterületet körbeöleli a csalitos, akkor felöltözöl és egyből szakítasz? Vagy mindenki félti a családi ékszert, hogy nem engedi rá minimum az ollót? Kicsit nehezen tudom elhinni, hogy felnőttként olyan nehéz lehet az igényeket megbeszélni és középutat találni.
2018. okt. 19. 20:14
 13/23 anonim ***** válasza:
91%

Én éppen azokat a férfiakat szeretném elkerülni, akik nem szőrösek lent, mert borotválják..

Számomra egy férfinél nagyon vonzó, ha a hónalj és az intimszőrzete meg van hagyva, maximum igazítva van.

Megértem a másik oldalt is, de szerintem a férfi nem fog mdgharagudni, ha megmondod neki, hogy így vagy úgy jobban tetszik, ők is örülnek a visszajelzésnek.

21/N

2018. okt. 19. 20:14
 14/23 anonim ***** válasza:
61%
Mond meg nekik, hogy borotválják. Nem nagy kérés. Mindenki képes rá, aki nem értelmi fogyatékos.
2018. okt. 19. 20:23
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
Remek ez az igazi zsákba macska a nők egy része elküld ha le van borotválva mert milyen mára csupasz kukac..a másik fele elküld ha nincs le borotválva...Amúgy ezt marhára nem értem...Mondja meg és olyan lesz...Nekem kb mind1 nem én veszem a számba.Szóval ahogy neki jól esik :D
2018. okt. 19. 20:32
 16/23 peca1000 ***** válasza:
Rákérdezel még tali előtt a neten.
2018. okt. 19. 20:35
 17/23 anonim ***** válasza:
93%
Kiírod a facebook oldaladra, hogy akinek szőrös a p__cse az nálam nem rúg labdába. Ez elég egyértelmű.
2018. okt. 19. 20:45
 18/23 anonim ***** válasza:
88%

"csak nem kérdezhetem meg első kérdéseim között"

Miért nem? Ha neked ez fontos, vállald fel.

2018. okt. 19. 21:02
 19/23 anonim ***** válasza:
15%
A szőrös férfi az igazi férfi! Mint nő a borotvált kizárva volt egész életemben!
2018. okt. 19. 21:34
 20/23 anonim ***** válasza:
23%
12 év alatt garantált a csupasz kuki, úgyis erre gerjedsz. Hajrá!
2018. okt. 19. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!