Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak csak szexért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak csak szexért csak akkor mennek vissza egy nőhöz, ha tényleg jó volt, vagy mindegy, csak szex legyen?

Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 13:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Inkább azért, mert más most épp nem pucsít nekik, az exet meg már bejáratták. ("általánosságban")
2018. okt. 17. 13:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyes jól írja. Épp nincs nekik más és kanosak, így egy ex kézenfekvő, aki hajlandó könnyíteni rajtuk.
2018. okt. 17. 13:23
 3/12 anonim ***** válasza:
6%

Mivel a nők nagyrésze analfabéta a szexhez, vagy szinte csak kényszer nekik, így az van, hogy a férfinép simán ráröppen az adott lehetőségre. Erről szól az internetes társkeresés is. Azért van rajtuk annyi férfi, mert a 80%-a házas vagy párkapcsolatban van.

Mivel otthon nem kapnak semmit, így kénytelenek szétnézni a nagyvilágban, bár az esélyeik elég minimálisak. Az alfahímek uralkodók ezen a területen is.

2018. okt. 17. 13:24
 4/12 anonim ***** válasza:

"Az alfahímek uralkodók ezen a területen is."

Akkor nem jobbnak kéne lenniük az esélyeiknek?

2018. okt. 17. 13:27
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem lett volna jó, akkor miért akarna ismétlést?
2018. okt. 17. 13:33
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Én nem is mennék el tőle, ha régóta tart a kapcsolat, még akkor sem ha nincs szex, megvárom akkor amíg engedi. férfiként nekem többet ér a hűség, az elfogadás és s szeretet, azaz van otthonod, családod valakivel.
2018. okt. 17. 13:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Még ha nem is egy csoda a szex, akkor is csak egy élő nővel szex.
2018. okt. 17. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

4-es. Alfahím: Domináns, markáns vonások, férfias testalkat, jóképű arc, izmos test, barna szem, barna haj. Ennyi bőven elég a nők 99%-ának. Ha így nézel ki, akkor a neved helyére három "X"-et is írhatsz, minden napra jut egy nő. Most ezzel hogy vegye fel a versenyt a többség, mikor ezek a testi adottságok nagyjából született testi jellemzők.

De itt egy élő példa: van egy saját regisztrációm, és van egy kamus regem is ugyanazon a társkeresőn. Érdekes, hogy a második "karakteremnél" nincs kitöltve a bemutatkozás, csak van 4 fotó, egy "alfahímről". Az eredeti lapomon pedig normális bemutatkozás, nem pitiző, megalázkodó, pincsikutyázós copy-paste levelek naponta.

Tudod mi a különbség? Az, hogy amíg önmagam adom, saját fotóval, a kutya sem ír vissza. Addig a kamus karakteremre napi 3-4 érdeklődés jön úgy, hogy egy betű bemutatkozás nincs rajra. Aztán kipróbáltam még egy csavart a történetben. Nagyképűen, magaslóról, már-már bunkón válaszoltam az érdeklődésekre, előre közöltem hogy nálam első a szex, nem vagyok az udvarolgatás híve stb. Mi történt? Még jobban tapadtak! Érted?!

Aztán itt nincs vége a dolognak. Nem holmi szakadt pultoslányok írtak 8 általánossal, hanem komoly, egyetemet végzett csinos. vékony, igényes nők!

Szóval nekem a gyakorlatból, a valóságból is bizonyítva lett hogy mi kell a mai nőknek. Töröltem mindkét adatlapot, részemről a netes társkeresőzés egyenlő a hányingerrel.

2018. okt. 17. 14:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Luk, luk, csak darázs ne legyen benne!
2018. okt. 17. 16:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést másik értelembem is lehetne érteni! Akár azért is vissza mehet vagy mert szerelmes lett vagy mert tényleg nagyon jó volt a szex!
2018. okt. 17. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!