Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy probléma, konfliktus miatt szakítani?
Még nem volt hosszabb kapcsolatom, így furcsán nézem itt az oldalon a válaszokat.
Nekem valahogy mindig az volt a fejemben, hogy párkapcsolatban, ha gond van, nézeteltérés van, akkor megoldjuk, de minimum megpróbáljuk megoldani.
Ehhez képest itt az oldalon a legtöbb olyan jellegű kérdésnél, ahol a kérdező egy konkrét problémát ír le, hogy min van konfliktus köztük a párjával, egyből megjelennek többen, akik írják, hogy "szakíts".
Manapság akoor gyakoribb ez, hogy inkább partnert váltanak az emberek, ha gond van?
Ezeknek az embereknek, ha van kapcsolatuk, az az első konfliktusig fog tartani?
Hogy képzelik el hosszú távon ezt? 70 évesen is pár hónapos kapcsolataik lesznek?
Szerintetek melyik típusból van több? Aki szakít, vagy aki megoldja?
Igen, sok olyan kérdés van, ahol én sem értem, hogyan jut eszükne az embereknek állandóan a szakitást javasolni.
Viszont ha olyan konfliktusok vannak, amelek komolyabbak, illetve ez a probláma századjára okoz veszekedést az adott párnál, akkor lehet el kéne gondolkodni a különváláson. Nem beszélve a kardinális különbségekről (egyik akar gyereket, a másik nem; egyik vidéken akar élni, másik a fővárosban, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!