Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meggondolhatja magát a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meggondolhatja magát a párom a szakítással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Múlt héten nagyon jó volt minden, velem tervezte a jövőt, szeretett és a hét elején miután kicsit össze vesztünk a barátai miatt(mert nem szerettek engem), szakított velem, azt mondta sajnálja bele rángatott ebbe a dologba, nem illunk össze, két külünböző személy vagyunk és sajnálja, hogy most jött rá...

Eddig nagyon jól megvoltunk, és sok mindneben hasonlítunk nem értem mi lett...

Hagynom kéne őt, de nem birom elfelejteni, nem eszek nem tudok aludni csak sírok és minden olyan kilátástalan.

Nagyon szomorú vagyok, ezt smsbe írta és mikor kérdeztem élőben nem akarna beszélni azt mondta meglátjuk...

Makacs természetű de én akkor is reménykedek hátha átgondolja még...Vagy hülyeség ezt gondolni??

2018. okt. 17. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te a szerelemtől nem láttál. És ha visszafogad az, lenne, hogy te odáig lennél a gyönyörűségtől hogy van aki töm mint egy libát a gazda... de kb ennyit is ér a kapcsolat. mert részéről TE NEM VAGY ELÉG!!!

Ha a barátokon így össze tudtok veszni... akkor komolyan azt gondolod, hogy "minden happy", "teljes harmóniában éltünk"...

A helyzet az, hogy két lebegés között ha leszálltál volna a földre, akkor láttad volna, hogy ez nem egy stabil kapcsolat.

Örvendj, hogy nem 5-10 év után kelsz fel arra, hogy 2 pulyával a nyakadon elhagy "az igaz szerelemért".

Az meg a másik, hogy annyiszor mantráztam már mindenhol, hogy szinte imává lett: egy férfit a TETTEI határoznak meg, nem azt mit LOCSOG össze vissza.

Ha azt mondja kéket pisál, az akkor is sárga. Stimmt?

2018. okt. 17. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha meggondolja magát sem fog sokáig tartani. A barátai akik miatt szakított nem fognak lecserélődni/változni.

Én a helyedben most próbálnék meg továbblépni és nem fecsérelnék még több időt rá.

2018. okt. 17. 11:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen lehet...csak nehéz most

Köszönöm a válaszokat!

2018. okt. 17. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Reméld, hogy nem gondolja meg magát, mert ezzel csak jót tenne neked. Ha már magadtól nem tudod felfogni, hogy mindenki és minden fontosabb nálad, itt legfeljebb te vagy szerelmes.
2018. okt. 17. 11:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Ő is az volt, láttam éreztem.

Nem múlik el ez két nap miatt, lehet hosszú távon jobb lesz neki is és nekem is, mert ha úgy érzi nem találunk akkor nincs mit tenni.

De mondta ez neki is nehéz nagyon és szomorú de a jövőre gondol...

2018. okt. 17. 11:40
 6/6 anonim ***** válasza:
A BARÁTAIT normális ember nem cserélgeti csak úgy, szóval kétlem, hogy meggondolja magát, keress hozzád illőt, akivel nem lesznek problémáid ilyen téren.
2018. okt. 17. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!