Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lánybucsún megcsaltam a leendő férjem akkor nem is szeretem?
Ha alkohol mellett és józanon (reggel) is ment a dolog, akkor egyértelmű, hogy korai a házasság. Innentől az egész hazugságra épül, ráadásul egy időzített bomba lesz, mert csak idő kérdése, hogy mikor fog hiányozni az, amit a "lánybúcsún" átéltél.
Az erkölcsi részét rendezd le magadban, de tényleg át kellene gondolnotok az esküvőt.
"Ha lánybucsún megcsaltam a leendő férjem akkor nem is szeretem?"
Miért ne szeretnéd? A házasság az életben egy sokoldalú szövetség szerelemmel kezdődik.
A szex meg csak szex. Aki házasság előtt 10-20 partnerrel volt, az nem is szerethet már soha? Attól hogy lefeküdtél mással, még ugyan úgy szeretheted a leendő férjed mint eddig. Nem azt irtad, hogy bele szerettél a másikba, CSAK szex volt és nem érzelem.
Remélem, hogy kamu.
Ha nem, akkor köpj fel és állj alá.
Ha elmondod, elveszted a pasidat.
Biztos volt legénybúcsúja - én nem tenném érte sem tűzbe a kezem!
A városi közmorál nem ítéli el a leány- és legénybúcsús kettyintéseket, szextetteket, sőt...
Kb. 1500 esküvőn fotóztam, videóztam eddig - rengeteg legény és leánybúcsún is részt véve.
Senkinek ne legyenek illúziói...
Ha bevallod a dugásodat, attól nem leszel "erkölcsösebb", csak magányosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!