Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lánybucsún megcsaltam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lánybucsún megcsaltam a leendő férjem akkor nem is szeretem?

Figyelt kérdés
A barátnőim rendeztek nekem lánybucsút az egyikük lakásán és rendeltek egy chippendélt.Rábeszéltek hogy ott hagyják nekünk éjszakára a lakást élvezzem ki, tekintve a leendő férjem volt az egyetlen barátom és egyébként is mindenki tartja a száját a pasi meg úgyse tudja ki vagyok részletesen stb tehát közöttünk marad.Ők hajnali 3kor leléptek mi meg együtt maradtunk, bár feszéjezve éreztem magam a pasi feltudott oldani így volt közöttünk szex ami isteni volt, tudta mit kell csinálnia hogy igazán élvezzem. Reggel 8kor keltünk akkor még 1 aktus volt majd mindketten felöltöztünk és elmentünk haza.Azóta se láttam a pasit viszont irtó bűntudatom van ha leendő férjemmel kell beszélnem.
2018. okt. 15. 21:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
81%
Azok közé az emberek közé tartozol,akik gözöm sincs ekkora aggyal hogy maradtak eddig életben. Csak ennyit füznék hozzá.
2018. okt. 16. 01:28
 22/30 anonim ***** válasza:
74%
Hogy lehet valaki ilyen gerinctelen, mocskos lotyó? A minimum, hogy bevallod mi volt, visszamondod az esküvőt és esélyt adsz neki, hogy normális nőt találjon. De ha többet senkiben sem tud bízni, arról is te tehetsz. Ostoba amerikai szokás, ami éppen erről szól. Gratulálok.
2018. okt. 16. 03:03
 23/30 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es. 8-as vagyok. Miért is? Tán nem ez lenne a legtisztább? Vagy csak azért mert nő vagyok egyet kéne értsek? Nem értem mi a bajod a hozzászólásommal, kérlek fejtsd ki. :D Esetleg szerintem az lenne a megfelelő döntés a kérdező részéről hogy tartsa titokban amíg lehet, hazudjon a férjének, ő meg éljen úgy hogy minden nap belehazudnak a szemébe addig míg véletlen ki nem derül? Vagy hogy? :D
2018. okt. 16. 06:45
 24/30 anonim ***** válasza:
87%

Ha alkohol mellett és józanon (reggel) is ment a dolog, akkor egyértelmű, hogy korai a házasság. Innentől az egész hazugságra épül, ráadásul egy időzített bomba lesz, mert csak idő kérdése, hogy mikor fog hiányozni az, amit a "lánybúcsún" átéltél.

Az erkölcsi részét rendezd le magadban, de tényleg át kellene gondolnotok az esküvőt.

2018. okt. 16. 06:47
 25/30 anonim ***** válasza:
18%

"Ha lánybucsún megcsaltam a leendő férjem akkor nem is szeretem?"

Miért ne szeretnéd? A házasság az életben egy sokoldalú szövetség szerelemmel kezdődik.

A szex meg csak szex. Aki házasság előtt 10-20 partnerrel volt, az nem is szerethet már soha? Attól hogy lefeküdtél mással, még ugyan úgy szeretheted a leendő férjed mint eddig. Nem azt irtad, hogy bele szerettél a másikba, CSAK szex volt és nem érzelem.

2018. okt. 16. 07:27
 26/30 anonim ***** válasza:
83%

Remélem, hogy kamu.

Ha nem, akkor köpj fel és állj alá.

2018. okt. 16. 10:28
 27/30 anonim ***** válasza:
55%
És majd örök hűséget fogadsz az oltárnál és az jár a fejedben hogy előtte egy hímringyóval szexeltél??
2018. okt. 16. 17:51
 28/30 anonim ***** válasza:
37%
Ha ő a legénybúcsún lefekszik egy prostival az neked, hogy esett volna? Ha van benned némi becsület oda állsz elé és bevallod neki, hgy joga legyen eldönteni, akar-e egy gumigerincű nővel összeházasodni. Ha tartod a szád és van képed így örök hűséget fogadni, akkor, ha ő megcsal egy rossz szavad nem lehet, mert a házasságotok hazugságra és árulásra épült.
2018. okt. 17. 22:13
 29/30 anonim ***** válasza:

Ha elmondod, elveszted a pasidat.

Biztos volt legénybúcsúja - én nem tenném érte sem tűzbe a kezem!

A városi közmorál nem ítéli el a leány- és legénybúcsús kettyintéseket, szextetteket, sőt...

Kb. 1500 esküvőn fotóztam, videóztam eddig - rengeteg legény és leánybúcsún is részt véve.

Senkinek ne legyenek illúziói...

Ha bevallod a dugásodat, attól nem leszel "erkölcsösebb", csak magányosabb.

2018. okt. 25. 16:49
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Te ne menj férjhez!
2018. okt. 25. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!