Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan csajokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan csajokról, akik összeállnak valakivel, hogy eltartsa őket?

Figyelt kérdés
Megjegyzem: csak véleményeket kérek, inkább mennék a híd alá, mintsem ehhez folyamodjak.

2018. okt. 14. 20:27
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

*eltekintve

ez kimaradt

2018. okt. 14. 21:01
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Ügyesek és ha van kis eszük, tesznek félre maguknak későbbre is.
2018. okt. 14. 21:06
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
semmit, igazából jól teszik kihasználnak egy balekot
2018. okt. 14. 21:10
 14/23 anonim ***** válasza:
73%

10: Te hol élsz? Ismerek ilyen nőt. Más gondja sincs, mint hogy jól nézzen ki. Szilikon cici, szemelyi edző, minden amit akarsz. Hol van lelakva 40 évesen?? Jobban néz ki, mint a legtöbb 20 éves. Ne viccelj.

Tudod ki van lelakva? Az ilyen hülye, mint èn, aki szül két gyereket, mindenen spórol, hogy draga apucinak ne kelljen megszakadni túlórában, és napi 10 órát dolgozik. Aztán mire mentem vele? Jön egy kis pi.na, aki kipihent, bronzbarna, műköröm, kiló smink, és mindenen vihog, aztán 15 év megy a kukába, mert "a szívnek nem lehet parancsolni". Az idióta exem vette neki a ruhát, cipőt, a gyerektartást bezzeg sokallja. Aztán meg kiakad, hogy elhagyta, mert "ő nem fog anyagilag támogatni egy lecsúszott, elvált pasit." Érdekes, az új pasija gazdag...

És amíg 100 férfiból 99 semmi mással nem foglakozik, csak hogy minél fiatalabb, minél mutatósabb nővel vághasson fel, addig az ilyen kis pénzéhes nők gomba mód fognak szaporodni.

Itt olvastam, és ku.rvàra igaz: egy karkötő jóval tovább tart, mint egy átlag férfi szerelme.

Az is bolond, aki ezt nem használja ki. Én is az vagyok, de be is ismerem. Még mindig van, aki anyagilag támogatna egy kis szexért, csak nem veszi be a... A gyomrom...

2018. okt. 14. 21:48
 15/23 anonim ***** válasza:
52%
23 évvel fiatalabb a csajom, de ő szerelemből van velem. Kapott ugyan tőlem egy kis BMW-t, de az nem befolyásol semmit.
2018. okt. 14. 22:21
 16/23 A kérdező kommentje:
14-es: Szerinted Vajna Timi nem öregedett a papóhoz?
2018. okt. 14. 22:41
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen jellegű kapcsolatoknál általában tudja mindkét fél, hogy mit vár el a másiktól, és hogy miért vannak együtt. A férfi a nőt használja a testéért, a nő pedig a férfit a pénzéért. Ha nekik megfelel, akkor csinálják.
2018. okt. 14. 22:45
 18/23 anonim ***** válasza:
38%

14-es

A házunkban sok ilyen nő lakik 40-50 közöttiek. Szánlmasak: kutyát, macskát tartanak mert nincs pasi aki szóba álljon velük.

Személyesen közelebbről ismerek egyet: a psik lakást vett neki itt a házban, amíg együtt voltak a csaj nem dolgozott, a pasi fizetett mindent. Aztán jött a változó kor: meghízott, megereszkedett itt-ot, jöttek a ráncok. Lapátra került, a lakásrezsijét és törlesztőjét nem tudja fizetni, takaírít több helyen is. Nincs pasi aki megpiszkálná. Gyönyörű egy élet.

14-es

neked legalább van gyereked, azok sokkal többet érnek mint egy léha, kitartott, semmirekellő élet.

2018. okt. 14. 22:47
 19/23 anonim ***** válasza:
47%
kérdező! #14-nek igaza van, 37 éves eltartott nő vagyok. Nem vagyok hülye, már rég egy életre bebiztositottam magam. 3 budapesti lakás van a nevemen, diplomás vagyok, de minek gurizzek ha az életem egy nyaralás. Sportolok, utazgatok, festek, főzök és jobban nézek ki a huszonéveseknél.
2018. okt. 15. 09:10
 20/23 A kérdező kommentje:

19-es: fej alatt elhiszem, hogy jobban nézel ki, mert más dolgod nincs az életben, de fogadni mernék, hogy arcra nyugodt szívvel mondhatsz 1 10est pluszba.

Mivel ilyen büszke vagy a kitartottságodra, idézek:

"Emberek, kit tapsoltok, egy büdös r#t?! Elkényeztetett, buta qnak lenni nem jó, mondom sokadszor! Ha nem arra nevelitek a gyerekeiteket, hogy megvessék az ilyen Paris Hilton-féléket, milyen emberek lesznek?"

2018. okt. 15. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!