Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves nők, nektek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők, nektek miért vannak olyan nagy elvárásaitok? Egyedül élés, saját lakás, jól fizető munkahely,5 féle diploma, stb. Ti mégis, mit adtok cserébe? Nektek ezek mind megvannak? Vagy csak jó lenne beleülni a jóba? Ugye-ugye.

Figyelt kérdés
2018. okt. 14. 18:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%
Most keresek ennyit, régebben korántsem tudtam ennyit félretenni. Az én végzettségemmel pedig csak Budapesten lehet elhelyezkedni, és itt 20 milliónál kezdődik egy másfél szobás lakás.
2018. okt. 15. 18:00
 22/30 anonim ***** válasza:
20 milliós lakáshoz a minimális önerő 4 millió. Ha havi százat félre tudsz tenni, akkor 3 és fél év alatt ez megvan.
2018. okt. 15. 21:41
 23/30 anonim ***** válasza:
6%
Ezt sem jól tudod, 30% a minimális önerő, tehát 20 milliós lakáshoz 6 millió. Az még talán meglenne, de ha hitelre lakást vesz az ember, a bank bármikor megteheti, hogy elveszi a lakást, és kétszer annyi pénzt követel, mint a hitel eredeti összege.
2018. okt. 16. 07:32
 24/30 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha nem okoskodnál olyan dolgokban, amiket nem tudsz? Hidd el, jobban járnál!

[link]

[link]

[link]

Csak a gugli első 3 találatát linkeltem be...

2018. okt. 16. 22:30
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként mindezekkel rendelkezek (saját pénzből), de amúgy nem várom el férfiaktól. Ha nálam laknánk, csak surmó, hazudozó szoknyapecér ne legyen; rengeteg ilyen férfi van amúgy, akik a nőket használják ki, mert a mamahotelt nagyon unják, de közben saját lakásra gyűjtenek, ahol nem a rajta segítő dolgos nővel mennének majd, hanem egy r.banccal, mert az a nagyon férfias wasistdas napjainkban ;) 34N
2018. okt. 19. 19:40
 26/30 anonim ***** válasza:
5 féle diploma lol. Minek halmozni a büfészakos diplomákat?
2018. okt. 19. 21:01
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem a bizonyos körök anyagilag impotensé tették a magyarokat. Sajnos ez van. Csak annak van lakása aki szocpolozik főleg. Amit meg belső tulajdonságokat írtatok szerintem annak alapnak kéne lenni, akkor is ha ebbern asz országban nagy többség nem az.
2018. okt. 19. 21:11
 28/30 anonim ***** válasza:
#26 és honnét kéne tudnia az embernek, hogy 5-10 év múlva melyik diploma lesz büfészakos? Felhívja az ezótévés Béla jósnőt?
2018. okt. 19. 22:32
 29/30 anonim ***** válasza:

Egyedül élés - Attól (is) függ, hogy a férfi hány éves, húszas évei elején pl. nem akkora csoda, hogy nem állt még módjában elhagyni a szülői házat, kiváltképpen ha tanul. 30 felett szerintem eléggé elvárható.

Saját lakás - Szerintem ez tökmindegy, albérlet is megfelelő, ha fizetni tudja. Úgyis az összeköltözés a végső cél, közösen kell megoldani.

Jól fizető munkahely - Inkább olyan, ahonnan elég pénzt tud szerezni ahhoz, hogy eltartsa saját magát.

5 diploma - Ezt honnan szoptad?

2018. okt. 20. 04:34
 30/30 anonim ***** válasza:

ezek a nők semmit nem adnak a párkapcsolatba, elvárják, hogy mindent a férfi teremtsen meg

cserébe pedig szétrakják neki a lábukat, kvázi konvertibilis valutának használják a puncijukat

megvan a tudományos szakkifejezés az ilyen nőkre, csak árban különböznek...

én férfiként ugyanezt elvárom egy nőtől is...na, ezért vagyok még mindig egyedül...

"Életkortól függően ezek nem nagy elvárások."

igen, egy jól működő társadalomban, nem egy olyanban, ahol 4,6 millió nincstelen él

"Egy 30 év körüli férfinak szerintem már illik megteremteni a saját egzisztenciáját párkapcsolattól függetlenül."

a nőnek pedig illik beszállnia az egzisztencia megteremtésébe, ugyanis egy PÁRkapcsolat KÉT emberről szól!

"Te egy idióta vagy kedves kérdező.Egy idióta. Jóccakát"

na, kiszólt a lyuk a gödörből...

megvolt a napi fröcskölődésed, mehetsz vissza a pöcegödörbe ahonnét előmásztál

a mínuszt helyből kaptad is, te ostoba növény,te

"Balázska, nagyon elegünk van belőled!"

nem unjátok még ezt a Balázskázást?

mert mi már nagyon!

kaptad is a mínuszt

"Ti miért várjátok el, h a nő nagyon csinos legyewn"

ki várja ezt el?

szerinted csak a topmodell bombázóknak vannak pasijaik?

"Mi lenne, ha nem okoskodnál olyan dolgokban, amiket nem tudsz? Hidd el, jobban járnál!"

neked se nagyon kéne itt osztanod az észt, amíg csak addig sikerült eljutnod, hogy megyek hitelér' a bankba, oszt akkor fúdejólesz...

nos, az a lakás NEM a tiéd, hanem a banké

és amint beköszönt az újabb válság, garantálható, hogy ki is penderítenek belőle

"5 féle diploma lol. Minek halmozni a büfészakos diplomákat?"

szerinted kisapám, csak a programátornak meg a mérnöknek van létjogosultsága?

hülyébb vagy te, mint a sokéves átlag...

a mínuszt kaptad is

2021. jan. 25. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!