Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon jól kijönnénk, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jól kijönnénk, de kapcsolatban zavarna, hogy fiatalabb. Mit tegyek ezzel az aprósággal?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel rengeteg közös pont van az életünkben.

Ha oda kerülne a sor, nagyon közel tudnánk kerülni egymáshoz érzelmileg, VISZONT ő fiatalabb nálam... (elhanyagolható korkülönbségről van szó, tulajdonképpen nem is jelentene semmit, de maga a tény számomra furcsa).

Tartsam távol magam tőle, barátságként működhet így

vagy

ne foglalkozzak ezzel az aprósággal, engedjem ezt el valahogy (hogyan?) és hagyjam, hogy alakuljon magától?

2018. okt. 14. 13:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, megnyitottam, de nem fogom végigolvasni, mert engem az nem befolyásol, hogy mások szerint mennyire furcsa és hasonlók, ha a nő az idősebb egy kapcsolatban. Plusz itt nincs is ennyi különbség... nem is ez a lényeg igazából.

Maga a tény furcsa számomra (1 hónap is furcsa lenne), velem van a gond, ezt is tudom. Szóval hagyom alakulni a dolgokat maguktól vagy távolságot tartok, ezeket tehetem.

2018. okt. 14. 15:07
 12/14 anonim ***** válasza:
38%

Mekkora az a korkülönbség?

Ha valakit igazán szeretsz és tudod,hogy ő az igazi, akkor ettől lazán eltekinthetsz,sőt nem ezen gondolkoznál,hanem a jövőtökön.

Minden fejben dől el.

2018. okt. 14. 15:52
 13/14 A kérdező kommentje:

A korkülönbség továbbra is lényegtelen, mert nem magán a számon van a hangsúly.

"Ha valakit igazán szeretsz és tudod,hogy ő az igazi..." - abszolút nem tartunk ezen a szinten, hogy az igazinak gondoljuk egymást, de próbáltam úgy megfogalmazni a kérdés alatti leírást, hogy szerintem ez érthető is jelen esetben. Ettől eltekintve igazad van általánosságban, de itt nem erről van szó.

2018. okt. 15. 16:11
 14/14 anonim ***** válasza:
ne légy hülye. Ez már nem a középkor.
2018. nov. 10. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!