Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti milyen okból tennétek ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen okból tennétek ilyet?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy miért törölnétek ki egy üzenetet egy ellenkező neművel hogy a párotok ne vegye észre. Feltételezük hogy nem ismernétek a párotokat és nem tudnátok hogyan miként reagálna erre. Lehetséges az is hogy az előző kapcsolatotokban ezért voltak a viták? Csak mert normális keretek között beszéltél valakivel.

2018. okt. 13. 17:20
 1/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
37%
Akkor törölném ki, ha dugás esélye van kilátásban. Még csak véletlenül se legyen sejtése róla a páromnak. (Egyébként meg hűség? Mi az? Szarni lehet bele, de ballisztikus ívben...)
2018. okt. 13. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Van egy szerelmem....egy másik lány olyat ír ami arról árúlkodik,hogy nem tartja a kapcsolatomat tiszteletben,törlöm.
2018. okt. 13. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Nem szoktam üziket kitörölni, csak akkor ha az adott embert kukáztam.
2018. okt. 13. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

"Feltételezük hogy nem ismernétek a párotokat"

Mekkora igénytelenség már olyannal rendszeres testi kapcsolatot létesíteni, akiről "feltételezzük, hogy nem ismerjük"...

2018. okt. 13. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Én semmilyen okból nem törölnék ki egy üzenetet, mivel nem is szoktam olyan dolgokról írni másokkal, amit szégyellnem kéne a másik előtt. Nyilván ha valaki valami zavarót ír, akkor törlöm, de ez miatt sem titkolóznék a másik előtt.

Nálam alap dolog a bizalom és nem viselem el az ilyen komoly féltékenykedést, amikor valaki azon is kiakad, ha egy ellenkező nemű teljesen általános dolog miatt ír nekem üzenetet.

2018. okt. 13. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem élek együtt azzal akit nem ismerek,de ma házasodni is idegenek szoktak,utána meg nyávogás,h minden szar tök idegen azt se tudja kivel él,,és jöhet a válás..
2018. okt. 13. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem törlök ki semmit mert soha semmi olyat nem irok es nekem se irnak amit a párom előtt nem mernék felvállalni.

Ő ugyanilyen. Ha ellopnák a telómat akkor se lenne mitől tartanom...

2018. okt. 13. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
En mindent torlok rendszeresen, akkor az is gyanus?
2018. okt. 13. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!