Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudik? Miért nem mondta akkor?
Sziasztok, barátnőmmel át szoktunk menni egyik ismerősömhöz. Na a lényeg az hogy előtte való nap össze vesztünk. Ő azt hitte szakítani akarok. Láttam az nap hogy ott van az ismerősünknél ahol kint ülnek 3 an. Ahol állítólag a csávó elkezdte simogatni a barátnőmet amiről én mit sem tudtam. Másnap haza jön a munkából és láttam rajta hogy valami nincs rendben. Este mikkor meg kérdeztem tőle hogy nincs e kedve átmenni a szomszédba. Azt mondta nem. Nem akar átmenni max úgy ha én is megyek. Látszott rajta hogy fél. Ekkor mondta el hogy mi történt. Mikkor meg kérdeztem hogy miért nem mondta akkor mikkor ott voltam. Azt mondta mert azt hitte hogy nem fog érdekelni engem. És hogy nem azon járt a feje hanem hogy kibéküljünk. Azt is kérdeztem hogy miért nem jött el egyből. Azt mondta mert kíváncsi volt a nő mondanivalójára. És hogy nem telt el 2 perc a történtek között mert hogy pont akkor jöttem stb...
Nekem csak szimplán furcsa hogy miért ült mellette mikkor átmentem érte. És hogy miért nem abban a pillanatában mondta el. Azt mondta elhúzódót de még is bűntudatot érzet...
2+ Ha igazat beszélt volna, át sem ment volna többet, és nem szövegelt volna neked semmit, de többet nem látták volna a másik portán. Az tuti.
Szóval, a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyust. Ezt nyugodtan a barátnédnak megmondhatod, és emeld a kalapod, és rakd ki ha jót akarsz magadnak.
4 *Azt mondta nem. Nem akar átmenni max úgy ha én is megyek.
Átment. Itt a lényeg. Sem veled, sem mással nem ment volna többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!