Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a kapcsolatukról?
Figyelt kérdés
Van egy pár együtt élnek kb féléve. Közös kasszán vannak. A férfi kezeli a pénzt mindent megvesz a nőnek amit csak szeretne. Ugyan ez fordítva is. Persze, normális körülmények között amit a pénz tálcájuk megenged biztosra. Mind ketten dolgoznak a nő kiszolgálja teljes mértékben a férfit. Főz, mos, takarít ágyba visszi a férfinek a kaját stb... Bármit mond a férfi hogy masszírozd meg a lábam vagy a hátam a nő kérdés nélkül megteszi. A férfi tenyerén hordozza a nőt. Mármint szépeket mond és bókol neki. Mind ketten törekednek arra hogy a kapcsolatuk ne laposodjon el. Ugyan úgy randiznak, van közös program és a szexualításban is nagyon passzolnak. Mind ketten egyformán kezdeményeznek. Ha a nő mondja a párjának hogy csináld meg ezt vagy azt. A férfi kérdés nélkül megcsinálja. Persze, itt a férfi munkára gondolok. Ha valami elromlik vagy javítani kell. Ha a nő megy pl vásárolni mindig előbb megveszi amit a párja szeret mind saját magának. Ugyan ez visszafelé is. Egyiksem érzi tehernek a masikat. Úgy gondolják hogy teljes mértékben kiegészítik egymást.2018. okt. 12. 18:01
1/10 anonim válasza:
Mit gondoljak a kapcsolatukról? Mondjuk elsőre azt, hogy mi közöm van nekem más életéhez, mit foglalkozzak vele, hogy ők mit csinálnak? Mindenki azt csinál amit akar, ha ők így boldogok, engem miért érdekeljen? Tök gáz, hogy állandóan mások életével foglalkoztok.
2/10 anonim válasza:
Sokan ide fognak írni, hogy ilyen nem létezik, pedig elhatározás kérdése. Azt kapják, amit adnak. Kölcsönös tisztelet és szeretet,mindenkinek ezt kívánom.
3/10 anonim válasza:
Kamu.
Kezdjük ott, h a pénzt a nőnek kell kezelni, mert mi jobban tudjuk, hogy kell beosztani aztat. :)
A másik: ágyba a hapek viszi az általa elkészített négy fogásos ételt. :)
Aztán: én megveszem magamnak az életbevágóan fontos cuccot (mondjuk smink), aztán, ha eszembe jut a szerencsétlen pára, akkor vmit neki is veszek. :D
A többi stimmel. :)
4/10 anonim válasza:
Te mit gondolsz?:D Mi a véleményed róluk?:D
5/10 anonim válasza:
Semmit. Láthatóan jól kijönnek egymással.
6/10 anonim válasza:
Semmit. Ha nekik így jó, akkor továbbra is sok boldogságot kívánok nekik.
7/10 anonim válasza:
Kérdező, válaszolj légyszíves a kérdésre, oly kíváncsi vagyok:)
8/10 anonim válasza:
Fél éve vannak együtt, mikor kéne a legboldogabbnak lenni, ha nem most? Érdekesebb lett volna, ha 10 éve élnek együtt és van már 2 gyerekük.
10/10 anonim válasza:
“pénz tálcájuk ”
És tényleg! :D Amikor olvastam, fel se tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!