Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális ha öregebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ha öregebb férfiak fiatal női kollégát tapogatnak (kéz, kar, derék, hát) úgy hogy csak minimalista munkakapcsolat van köztük? Bőv lenn

Figyelt kérdés

Nem tudtam hova írjam a kérdést, remélem nem tévedtem nagyot.

Szóval új helyen kezdtem dolgozni és már ismerem a kollégákat nagyjából de legtöbbel a munkához kapcsolódó pár szavas kommunikáción kívül semmim se volt. Mégis ha valamit akar mondani(munkával kapcsolatban) vagy csak pl. jó pihenést kíván a nap végén akkor nemcsak odajön hozzám 3-4 idősebb férfi kolléga(nem egyszerre) hanem meg is fogja a derekam/karom/kezem/hátam van amelyik csak rendszeresen de nem mindig míg van amelyik minden egyes alkalommal, ha naponta háromszor jön oda akkor háromszor érint meg/tapogat.

Ez most jól sejtem azt jelenti hogy jó csaj vagyok és úgymond "vén kecske is megnyalja a sót" dologszerű akar lenni ez az érintgetés részükről. Vagy mi?

2018. okt. 12. 07:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ha egy nő engedi primitív liba... Érdekes ha egy srác vagy férfi nyomul minden nőre az f.. A srác |férfi... Kérdező ne aggódj ha jól esik hagyd ha nem szólj nekik ennyi

:)

2018. okt. 12. 20:41
 22/23 anonim ***** válasza:
"Mindenki maga donti el, kinek mit enged." - ja, főnöknek engedjük, aztán sírunk a patriarchális elnyomás miatt :D
2018. okt. 13. 09:48
 23/23 anonim ***** válasza:
Írd már meg, milyen munkahely ez! Még véletlenül se akarok bekerülni ilyen taperolós elmebetegekkel tömött bizarr helyre. Köszi!
2018. okt. 15. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!