Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ha öregebb férfiak fiatal női kollégát tapogatnak (kéz, kar, derék, hát) úgy hogy csak minimalista munkakapcsolat van köztük? Bőv lenn
Nem tudtam hova írjam a kérdést, remélem nem tévedtem nagyot.
Szóval új helyen kezdtem dolgozni és már ismerem a kollégákat nagyjából de legtöbbel a munkához kapcsolódó pár szavas kommunikáción kívül semmim se volt. Mégis ha valamit akar mondani(munkával kapcsolatban) vagy csak pl. jó pihenést kíván a nap végén akkor nemcsak odajön hozzám 3-4 idősebb férfi kolléga(nem egyszerre) hanem meg is fogja a derekam/karom/kezem/hátam van amelyik csak rendszeresen de nem mindig míg van amelyik minden egyes alkalommal, ha naponta háromszor jön oda akkor háromszor érint meg/tapogat.
Ez most jól sejtem azt jelenti hogy jó csaj vagyok és úgymond "vén kecske is megnyalja a sót" dologszerű akar lenni ez az érintgetés részükről. Vagy mi?
Az én hasamhoz kb.
3 embernek van jogosultsága hozzáérni az egyik olyan akinek orvosi diplomáját van, a másik akinek papírja van róla, hogy a férjem, a harmadikat pedig én szültem. Az összes többi gyanus...
Már nem vagyok próbaidős.
Zavar/furcsa de amíg nem lépnek át egy határt addig nem szólok(önbizalomhiányos vagyok, félénk) + az egyik a főnököm de ő csak nagyritkán tapogat.
De ahogy láttam ma, az egyik férfi más nőket is megfog/megérint mikor beszélget vele szóval nem tudom, ő az aki minden egyes alkalommal megérint. Nem lehet hogy ez nála/náluk normális közvetlenség, kedvesség része?? Mert semmi más jelet nem adnak.
Na meg az egyik középkorú nő is ilyen, kicsit beszélgettem vele már de nem ismerjük túlzottan egymást, segítettem neki, kedves vagyok vele és ő is fogta már meg a hátam, rámmosolyog ha ránézek sőt végig is simította egyszer a hátam és sokszor nagyon közel jön hozzám mikor mond valamit de ugyanezt csinálja más nőkkel/kollégákkal is akikkel szokott beszélgetni.
Sőt most jut eszembe még a legelső pár héten volt egy szintén hölgy kolléga akivel beszélgettem párszor 5 percig meg segítettem neki a munkában kicsit és ő is nagyon közvetlen volt velem, megsimogatta az arcom.
illetve nem lehet hogy ezt a kisugárzásom okozza? mert édesanyám is olyan hogy teljesen idegen emberek nagyon közvetlenek vele igaz vele inkább csak szóban.
Semennyire nem normális, de nem ritka jelenséhmg, hogy kiéhezett, rendszerint házas emberek az új koléganőnek teszik a szépet. Puhatolóznak,,hogy meddig mehetnek el, viccesnek álcázott célozgatasokat, "ajánlatokat" tesznek, úgy hogy vissza lehessen táncolni, ne legyen egyértelmű.
És néha akad olyan nő is, aki élvezi ezt.
" bezzeg ha Józsi a karbantartóktól vagy a takarítóktól simogatná a hasad, meg sem állnál a rendőrségig :D"
Es? Mindenki maga donti el, kinek mit enged. Ha nem engedi, de megis csinalja a masik, az zaklatas vagy eroszak.
Vannak emberek, akiknél a közvetlenség része egy-egy érintés. A váll, hát megsimítása, átölelése beleférhet, ha téged nem zavar.
Derékvonaltól lefelé, és a mell-has tájékon azért a legtöbben már intimzónát tartunk fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!