Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mosolyognátok ezen? (szex jelenet)
23 vagyok életem első szexe lett volna a barátommal ha nem kapok röhögőgörcsöt.
Annyira fura volt, hogy végre eljött a nap és emiatt elkeztem nevetni. Mondtam neki hogy mindjárt összeszedem magam de nem nagyon sikerült és mondta hogy inkább hagyjuk.
5#ös 21%os válasz. Gratulálok a pontozóknak.
Én mosolyogtam volna, majd nevettem volna veled. Elnapolás ugyanúgy indokolatlan, mint összeszedni magad. A nevetés ideje az övé, majd az utána lévő hangolódás is a hangolódásé. Nem értem e egyszerűséget, hogy nem lehet érezni.
Zavarban voltál.
Nálunk elég nagy gondok vannak, sok évet ki is hagytunk és mióta újra próbálkozunk, sokszor elpoénkodjuk, nevetgélünk. De ez nekem is kiábrándító.
Olyan szexet akarok, ahol letépik a ruhámat és ami őrületesen szenvedélyes, ami elől az ember egyszerre menekülne és amire egész életében vágyik. Akkor nem röhögcsélnék.
Nagy lelki nyomás alatt néha teljesen oda nem illő módon reagál az idegrendszer. Én 15 évesen apám temetésén alig tudtam tudtam elfojtani a nevetésemet. Szerettem pedig nagyon, és rettenetesen fájt az elveszítése.
Korábban az ofőt röhögtem körbe, amikor üvöltözött velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!