Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mosolyognátok ezen? (szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mosolyognátok ezen? (szex jelenet)

Figyelt kérdés

23 vagyok életem első szexe lett volna a barátommal ha nem kapok röhögőgörcsöt.

Annyira fura volt, hogy végre eljött a nap és emiatt elkeztem nevetni. Mondtam neki hogy mindjárt összeszedem magam de nem nagyon sikerült és mondta hogy inkább hagyjuk.

2018. okt. 11. 13:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
Ha idegességedben nevetni kezdesz, az nem zavart volna. A szex nem a búbanatról szól. De az nekem se tetszett volna, ha sehogy sem tudod abbahagyni.
2018. okt. 11. 14:06
 12/24 anonim ***** válasza:
12%

Látom jó sok balphasz puhapöts lepontozott. Gondolom ők csak reszelni tudnak, azt is max 2 percig. :D

Mindegy. A lényeg, hogy a pasid még túl fiatal ehhez. Éretlen kis kuki.

2018. okt. 11. 14:14
 13/24 anonim ***** válasza:
16%
Juszt is meghágtalak volna kőkemény módon ezután. 😂
2018. okt. 11. 14:23
 14/24 A kérdező kommentje:
#4 Egyáltalán nem!
2018. okt. 11. 14:26
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

Teljesen helyzetfüggő. Nyilván megérti, hogy ideges voltál, mert ez az első neked. Viszont ha rendszeressé válik, akkor az elég kiábrándító lesz.

"Mindegy. A lényeg, hogy a pasid még túl fiatal ehhez. Éretlen kis kuki."

Tehát a kérdező nő teljesen tapasztalatlan és nem tudta befejezni a röhögést, ami lehetetlenné tette az együttlétet, erre te leszűrted, hogy a pasi egy fiatal éretlen, kuki - lol. Te nem tudsz olvasni/értelmezni?

2018. okt. 11. 14:27
 16/24 anonim ***** válasza:
19%
#15 a csávó nyilvánvalóan nem szereti a lányt, csak meg akarta már dugni, de még az sem ment neki. És miért? Mert a lány nevetett. Hát ne is haragudj, de ez szánalmas. :D
2018. okt. 11. 14:41
 17/24 anonim ***** válasza:
26%

"ami lehetetlenné tette az együttlétet"

Ez külőn tetszett. Jogásznak tanulsz, vagy mi a szösz? :)

2018. okt. 11. 14:55
 18/24 anonim ***** válasza:
46%

"Ez külőn tetszett. Jogásznak tanulsz, vagy mi a szösz? :)"

Nem. Célom szavakat, kifejezéseket tanítani mentális nehézségekkel küzdőknek.

2018. okt. 11. 15:01
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi 61%-os, többet nem kell már fecsegned...
2018. okt. 11. 15:01
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Ja, bocs hogy megsértettem a barátodat, de azt jobb ha tudod, hogy én nem akarok neked rosszat. Nem célom lenyúlni ezt az álom pasit, párom is van, aki úgy szeret ahogy vagyok (lényegében :). De ha akarod. Mosolyognánk ezen? Igen. Remélem most örülsz. :)
2018. okt. 11. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!