Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szerintem tesz nagyon szexisség egy nőt egy szép női orr?
Figyelt kérdés
Tudom költői kérdés, persze, hogy igen, de inkább arra akarok rávilágítani, hogy az orr szinte teljesen meghatározza egy nő arcát és soha nem láttam még olyan lányt, akinek szép/szexis orra lett volna, de az arca többi része meg előnytelen. Hihetetlenül meghatározza az összes jellemvonását a nózi. Vagy semmi köze az orrhoz és inkább a genetika felelős az orr mellett a többi testrész (ajak, áll, szem) kinézetért? Ami mondjuk logikus is lenne, hiszen a jó genetika mindenre kihat.2018. okt. 10. 20:50
1/5 anonim válasza:
Ez teljes baromság. Vannak olyan nők, akiknek "tökéletes" orruk van, az arcuk többi része meg nem szép, meg vannak, akiknek szép arcuk van, de mondjuk kicsit karakteresebb orruk.
2/5 anonim válasza:
Valóban szexibbé tehet egy formás orr egy nőt, de ha alapból nem szép az arca, akkor szerintem ez kevésbé érvényesül. Vannak nők, akiket pont az orruk tökéletlen mivolta tesz szexivé. Például van benne egy törés, görbület, ami nagyon illik az arcához. Engem inkább a szép, formás női vádli, lábfej, talp hoz lázba.
3/5 anonim válasza:
WOW én pontosan igy vagyok ezzel! Nekem egy fitos kis nózinál aligha van vonzóbb egy lány arcában. Ezért is utálom a sajátom lol.
Sokszor ez az első amit megnézek néhány emberen,es néha meg is jegyzem magamban hogy milyen szép orra van XD. De a férfiak általában azért az összképet nézik.
L/bi
4/5 anonim válasza:
Az orr hatalmas mértékben befolyásolja az arcot. A legtöbb embert sokszor az orra teszi amolyan "nem széppé" nem kívánatossá.
5/5 anonim válasza:
A szépészeti műtétek egyik vezető ága éppen az orrkorrekció, önmagáért beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!