Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titka a boldog életnek pár nélkul, hogy lehet elérni?
Nagyon sok szenvedésben volt részem a párkapcsolatok terén. Nem volt hosszutávu kapcsolatom amiben át tudtam volna adni a saját érzéseimet és befogadni a férfiét.
Sokszor egy csapásként éltem meg, hogy miért nem élhetem ezt meg.
Rájottem, hogy a gyerekkoromban nagyon sok volt az elakadás. Érzelmileg ha a szulok alacsony szinten vannak, - nem olelnek meg soha, gyermeteg infantilis érzelmi reakcioik vannak - akkor az ember ezt a szuloi mintát tudja eloszor ujbol élni , illetve a hiányokat potolni akarja.
Ezért hiábavalo kapcsolodásokba bonyolodtam férfiakkal, ahol alárendelt szerepben voltam, lelki burkolt bántásokban volt részem, érzelmi zsarolás stb.rámhárították a felelosséget , engem okoltak mindenért.
Nem fekudtem le veluk emiatt visszatáncoltam mindig..de sok gyotrelmet okozott a testi vágy és érzelmi vágy ..
Most ugy érzem sok midenen tul vagyok lelkileg, de már olyan sok volt a rossz tapasztalásom férfiakkal , hogy el sem hinném , hogy lehet jo is. Be is zártam eléggé, de ezt tudom és igyekszem nyitni amennyire megy. Csak egyedul nem lehet a félelmeket letorni magában az embernek.
Nem tudom harmonikusan hogyan lehet megvalositani férfi nélkul az életét egy nonek. Sokszor érzem azt, hogy jobb akkor enélkul mint a rossz.
Energiákat kiegyenliteni, jin-jang egyensuly .
Mostban élni, kis dolgokban meglátni a szépet, hálásnak lenni...
Más emberi kapcsolatokban adni..
A noi szeretetet kiadni így még mindig nehéz..
ezt ugy mondod, mintha lehetne befolyásolni ezt az érzést ..ez vagy létrejon vagy nem.nem?
és sokszor megmagyarázhatatlan, hogy ki iránt keltodik fel bennunk..
egyébként ha belegondolok ismeroseim , barátaim nagy része nem is szerelembol van egyutt a barátjával..legalábbis nem nagy lángolo érzésekkel..
sokszor osszeszoknak, egyutt eltoltott kozos élményekkel..ha mindenki a szerelemre várna akkor kevesebb kapcsolat lenne.lehetnének egyedul évekig akár.ugyanakkor sok szinten meg lehet élni ezt az érzést, nem mindenkinek ugyanazt jelenti..
nekem mindegy, hogy egyetemi vagy sem.
kocsmafilozofálással filozofáljuk ki a választ.
hogyan lehet potolni a párkapcsolatnak a hiányát amíg nincs párkapcsolatunk..1 mondattal ennyi a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!