Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen téma érdekel titeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen téma érdekel titeket?

Figyelt kérdés
blogot írok és szeretném ha olyan témákat is olvashatnának rajta az emberek amik tényleg foglalkoztatják a tiniket.kérlek írjatok ide pár ötletet hogy miről olvasnátok szivesen a neten.utánnajárok és egy cikk formájában viszontláthatjátok:)
2010. jún. 23. 20:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szex.
2010. jún. 23. 20:28
 2/13 A kérdező kommentje:
kicsit bővebben?:D sok fajtája van.érted..:D
2010. jún. 23. 20:30
 3/13 anonim ***** válasza:
fű, szex
2010. jún. 23. 20:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Fajtája? Hát az anális az nem:D De ha tinknek készülne, akkor ezen az oldalon pl láthatod, hogy mik a leggyakrabban felmerülő kérdéseik - általában egy elég szűk kérdéskör:D
2010. jún. 23. 20:31
 5/13 anonim ***** válasza:
mi az értelme az életnek ?
2010. jún. 23. 20:32
 6/13 anonim ***** válasza:

szex részegen, szex idegennel...

más téma: faluban élő fiatalok helyzete, kollégisták élete (általánosságban ezek), külsőségek (plázacicák-igénytelenek)

esetleg belinkelhetnéd a blogodat, vagy küldd el priviben

2010. jún. 23. 20:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Tiniket? Alkohol, szex.

Justin bieber, no thanx, és a többi nyálgép bagázs. Ja SP

Egy az egyben leközölheted a story magazint kivonatolva, nem lesz több 300 karakternél.

De ha más célközönségre utazol, akkor asimov - dűne vonal esetleg.. Bár ma inkább a vámpírosdi megy, szóval twighlight. A true blood nem rossz, de azt meg nem nézik annyian a tinik szerintem.

Emellett linkelj be videót fingásról, cuki állatokról ( [link] - jó vadászást), természetfeletti hablatyról.

Mondanám, hogy értekezz a gyermekek jogairól, de az senkit sem érdekelne.

De én már "öreg" vagyok ehhez, nem tudom igazán, mit akar az ifjúság.

2010. jún. 23. 20:45
 8/13 anonim ***** válasza:

filozófia, pszichológia

/gyanítom ez nem bír akkora információértékkel, mint SP vagy Lady Gaga, de nem is vagyok már tini :)/ De öreg sem :D

2010. jún. 23. 20:48
 9/13 anonim ***** válasza:
autók, vezetés, kocsik
2010. jún. 23. 21:00
 10/13 anonim ***** válasza:

van akiket az épp aktuális slágerkönyvek érdekelnek

esetleg valami rejtvény, vagy valami vicces fejtörő

kirándulás, buli ajánló

horoszkóp

2010. jún. 23. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!