Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nő vagyok de még nem szeretnék gyereket. Mi a véleményetek arról hogy ha valaki később vállal gyereket? És nem csak a szülés miatt hanem, milyen "idősebb" szülőként felnevelni egy embert? Tapasztalatok? Pozitív, negatív?
Nekem fiatalon lettek szülők a szüleim, én abban nőttem fel, hogy nincs semmink, folyton megy a balhé a pénzen, megkeseredettek és morgósak lettek és folyton hangoztatták, hogy legyek hálás, hogy feláldozták magukat értem.
Akkor már inkább legyen idős szülő, akinek a gyerek ad egy lendületet a stabil életében... Én továbbra is a belemet kidolgozom azért, hogy elérjek valamit az életben, és a gyerekemnek ne kelljen folyton szívnia, ha egyszer lesz.
27N
Minél tovább húzod annál nagyobb az esélye komplikációnak és hogy a gyerek nem lesz teljesen egészséges.
De engem személyesen nem érdekel ki mikor vállal gyereket vagy hogy vállal-e egyáltalán. Én pl nem akarok.
manapság kiváló magzati szűrések vannak, igaz, több százezres nagyságrendben, amelyek rengeteg betegséget kizárnak. igaz, nem mindet.
én ugyan csak a 30 ezres integrált tesztet csináltattam meg, de a mai fejemmel a 200 ezrest választanám.
de a gyerekem egészséges és álomszép, 35 évesen szültem.
(akinek meg nincs 200 ezer forintja egy szűrővizsgálatra, az ne is vállaljon gyereket, mert ennek a többszörösét fogja rákölteni az első évben az egészséges gyermekére is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!