Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 45-46 éves férfinak gyermeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45-46 éves férfinak gyermeket vállalni nem késő? Első gyermeke lenne

Figyelt kérdés
2018. okt. 9. 14:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
45%

30 felett mindenki a nő petesejtjének az egészségéért aggódik.

arról kevesebb szó esik, hogy a férfi ivarszervei sem fiatalodnak.

2018. okt. 9. 15:32
 12/29 anonim ***** válasza:
45%

Késő, nagyon!

Saját tapasztalat. De teny, exemnek nem első gyerek volt, 50 éves volt.

Egész egyszerűen az a baj, hogy biológiailag teljesen más stádiumban van egy 45+ éves ember. Mar ni cs idege gyereksirashoz, ugralashoz, ahhoz ami ezzel jar; es ennek köze nincs ahhoz hogy sportos meg fiatalos.

2018. okt. 9. 15:34
 13/29 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem késő. A magyar pasik 50 fölött általában lerobbannak, 60 felé már mindenféle nyavajáik vannak. Nem csak megcsinálni kell a gyereket, hanem felnevelni is. A férjem nagybátyja most halt meg 58 évesen, a másik tavaly 60 évesen. És senki ne mondja, hogy a sperma ugyanolyan minőségű, mert egy öregedő szervezetben termelődik.
2018. okt. 9. 15:45
 14/29 anonim ***** válasza:
65%
Jó, azért átlagban nem 58 évesen halnak a férfiak, hanem 72 Magyarországon, de ebben nyilván benne vannak a baleset általi, illetve gyerekkori (pl. leukémiában) elhalálozások is. Szerintem ha akar, vállaljon gyereket, különben bánni fogja egész hátralévő életében, hogy nem tette. Gimiben is voltak osztálytársaim (elsőszülöttek is), akiknek 60 feletti apjuk volt, egyikük sem panaszkodott rossz szülő-gyerek viszonyra.
2018. okt. 9. 16:00
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is késő, de ha nincs még gyereke annak a pasinak (aki nem tudom,hogy Te vagy-e?),akkor érdemes vállalni.

Ha már van, nem kellene rá törekedni. Egyik szempont az,hogy nem biztos,hogy ekkora korkülönbséggel végleges lesz a kapcsolat, a másik pedig az,hogy ennyi idősen már nem biztos,hogy fogod tudni követni a gyereked tanulmányainak, mindennapjainak alakulását.

Nekem is van olyan ismerősöm aki ennyi idősen vállalt gyereket. Kezdettől fogva lehetett látni,hogy nem volt felszabadult, nem tudott 50 évesen az óvodás gyerekével játszani, 55-60 évesen az általános iskolás korúval tanulni,a továbbiakról meg nem is beszélve.

Persze, ez egyénfüggő, de át kell gondolni, minden kockázatával (egészségi, mentális) együtt.

Én hiszek abban,hogy mindennek megvan a maga ideje, és a gyerekvállalásnak ez nem az 50 éves kor.

2018. okt. 9. 17:33
 16/29 anonim ***** válasza:
80%
Apámnak 50évesen lett gyereke, több ismerősnek is hasonló.
2018. okt. 9. 17:46
 17/29 anonim ***** válasza:
93%
Mivel a nő fiatal, ha van anyagi hàttèr nem kèső. Kèt fontos dolgot kiemelnèk, amit ilyen kèrdèsnèl mindig valaki felhoz. 1. Jajj hamar meghal a fèrfi ès apa nèlkül marad. BÀRCSAK csupàn annyi gyerek maradna apa nèlkül, aki emiatt marad apa nèlkül, ès ne lenne ennyi csonka csalàd, ahol korban anyukàhoz illő apuka meglèpett ès le se kakilja a gyereket. 2. Jajj majd olyan lesz egy idő utàn, mintha a nagyapja lenne. BÀRCSAK minden gyerek, aki apa nèlkül nő/nőtt fel tapsra kaphatna egy apàt, aki bàr nagyapja korú, de imàdja ès szereti, úgy ahogy erre egy gyereknek szüksège van.
2018. okt. 9. 17:53
 18/29 A kérdező kommentje:

Utolsó, de igazad van, nagyon jól estek a szavaid :)

Köszönöm!

A nő vagyok a történetben.

2018. okt. 9. 18:08
 19/29 anonim ***** válasza:
77%
Semmi gond nincs vele
2018. okt. 9. 18:46
 20/29 anonim ***** válasza:
77%
Vállaljátok be.
2018. okt. 9. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!