Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45-46 éves férfinak gyermeket vállalni nem késő? Első gyermeke lenne
30 felett mindenki a nő petesejtjének az egészségéért aggódik.
arról kevesebb szó esik, hogy a férfi ivarszervei sem fiatalodnak.
Késő, nagyon!
Saját tapasztalat. De teny, exemnek nem első gyerek volt, 50 éves volt.
Egész egyszerűen az a baj, hogy biológiailag teljesen más stádiumban van egy 45+ éves ember. Mar ni cs idege gyereksirashoz, ugralashoz, ahhoz ami ezzel jar; es ennek köze nincs ahhoz hogy sportos meg fiatalos.
Szerintem is késő, de ha nincs még gyereke annak a pasinak (aki nem tudom,hogy Te vagy-e?),akkor érdemes vállalni.
Ha már van, nem kellene rá törekedni. Egyik szempont az,hogy nem biztos,hogy ekkora korkülönbséggel végleges lesz a kapcsolat, a másik pedig az,hogy ennyi idősen már nem biztos,hogy fogod tudni követni a gyereked tanulmányainak, mindennapjainak alakulását.
Nekem is van olyan ismerősöm aki ennyi idősen vállalt gyereket. Kezdettől fogva lehetett látni,hogy nem volt felszabadult, nem tudott 50 évesen az óvodás gyerekével játszani, 55-60 évesen az általános iskolás korúval tanulni,a továbbiakról meg nem is beszélve.
Persze, ez egyénfüggő, de át kell gondolni, minden kockázatával (egészségi, mentális) együtt.
Én hiszek abban,hogy mindennek megvan a maga ideje, és a gyerekvállalásnak ez nem az 50 éves kor.
Utolsó, de igazad van, nagyon jól estek a szavaid :)
Köszönöm!
A nő vagyok a történetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!