Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit gondoltok, ha egy srác (idegen) kerek-perec megmondja nektek, hogy szívesen megd*gna?
egy paraszt kell legyel hogy igy szollitsal le noket,amugy minden 100 bol 1 elmegy veled dugni.de 99 a legjobb esetben anyadat fogja emliteni,sok sikert :)
clyde88
én örülnék neki, megnőne az önbizalmam
természetesen NEM mennék el vele
Én egyszer véletlenül hallottam meg,mikor szó szerint azt mondták rám,hogy megb...nának.Egyrészről megalázó volt,másrészről legyezgette a hiúságomat,de az tény,hogy az iylen bárdolatlan par@sztokkal soha nem mennék el dugni.
Egyszer egy srác konkrétan is ,,elhívott".na most,ha igaz az a mondás,miszerint ,,mait viccnek szánunk,annak kb. a fele igaz!",akkor Ő komolyan gondolta... :-D csak tudod,az a gáz,hogy sem nekem,sem a nők jelentős hányadának nem imponál.Természetesen kivételek is akadnak,egy-kettő biztosan.
Hááát úgylátom nem vélekedem úgy mint a többség.
Attól függ : Ha egy tajparaszt fúdefaszacsávó mondja ezt "vagányságból" elküldeném a halál faszára (nem csúnyán hanem lehetőleg viccelődve). Viszont ha egy számomra is vonzó srác mondaná akiről nekem is az jut eszembe hogy jó lenne ha a lábamközt lenne, és még úgy is adja elő a dumát... Hát Én elgondolkodnék rajta...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!