Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 100kg fölötti duci lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100kg fölötti duci lányok, milyen pasik tetszenek nektek?

Figyelt kérdés

2018. okt. 6. 01:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát nemtom vagyok e 100 kg. 80 a versenysúlyom, de a terhesség alatt sok felment, meg előtte is volt egy kövér korszakom.

Nekem mindig a barna hajú, barna szemű, magas és nagyon intelligens férfiak tetszettek, akik szeretik az állatokat, nem soványak, nincs tetoválás, piercing, fülbevaló, van jövőképük, saját véleményük. Továbbá utáltam mindig a hosszú hajúakat és a kopaszokat. A hűség pedig alap.

Nem voltak ezek nagy elvárások sosem, mégis jócskán felnőtt voltam, mire meglett az igazi.

Sosem múlt semmi a súlyomon.

2020. júl. 31. 00:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Én 123 kg vagyok. A magas, 180 feletti pasik jönnek be. Legyen rajta fognivaló, de ha igazi mackós alkat, még jobb. Sötét haj, borosta vagy rövid szakáll.
2022. ápr. 1. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!