Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem létezik normális fiú? Hol ismerkedhetnék? 17/L Bővebben lenn.
17 éves lány vagyok, 4 hónapja lett vége egy 9 hónapos kapcsolatomnak. És szeretnék újra társra találni:) Csak egy baj van: Nem na gyon akad normális fiú, aki kedves, hűséges, őszinte.
Több társkereső oldalon is fenn vagyok, de nem sok sikerrel.. Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehetne normális fiúkkal ismerkedni? Pl internetes oldalak, vagy bármi. És a másik kérdésem az lenne, hogy Te hol jöttél össze a Kedveseddel??
Létezik, bárhol rájuk akadhatsz. Csak ehhez ki kell mozdulni, ismerkedni kell. Ha valaki ránézésre megfelel az elvárásaidnak, küldözgesd neki a jeleket, akkor van esélyed megismerni is.
Csak ne akard nagyon, akkor tuti nem jön össze. Járkálj el mindenfele, és érezd jól magadat. Ez majd meghozza az eredményt.
ex1: koncert
ex2: ismerős ismerőse volt, így könnyen bekerültünk egy társaságba
23/f
18:19-nek:
Nem külsőre megyek. A belső tulajdonság az, ami elöbb megfog 1 fiúban:) Jó azért kicsit a külső is,de nem ez van az első helyes:)
18:19 vagyok:
Nem külső megjelenésre értettem, hanem kisugárzásra. Ha ránézel valakire, bárhogy is néz ki, el tudod magadban dönteni szerintem, hogy kb milyen lehet. Persze ez nem mindig jön be, de általában működik (előítélet)
cső ki kéne mozdulni a házból
és el menni a csajokkal valamerre és próbálkozni
a netten való ismerkedés az öregeknek hagyd meg itt a nyár buli minden hét végén és ott találsz persze ne legyél szerény úgy sose fog össze jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!