Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti ezért kiakadnátok?
A szituáció a következő: az akkori párom sokszor felhívott magához, anyukájával lakott. Nem is volt semmi gond, csak amikor már annyira sok alkalommal kínáltak étellel, akkor nagyon rosszul éreztem magam emiatt, sokszor vittem magammal ennivalót, és néha már már lecsesztek, hogy miért hozok magammal. A végén a párom nagyon megharagudott rám, amiért nem fogadtam el az ételt, és az anyukája tukmálására meg igen. De baromi rossz volt, mert nem azért megyek, hogy ott kajálgassak. Oké, tanulok, mellette dolgozok folyamatosan, nem mindig futja mindenre, de szűkösen kijövök. Magamat tartom el, ha nehéz idők is járnak, akkor is meg kell tudni oldani a dolgaim. Én választottam ezt az utat. Nem tudom az ilyen helyzetet hogyan kellett volna kezelni...Tényleg ekkora gond, hogy nem fogadtam el?
Köszönöm.
23/F
Szerintem bunkó vagy. Főleg ha szívesen adja.
Ha kompenzálni akarod megtehetnéd.
Köszi mindekinek!
Nem tartom magam bunkónak, de ezt a helyzetet nem tudom hova tenni. Úgy éreztem, nem tudom már mivel kompenzálni. Elmosogattam mindig, meg ha kellett bármiben segítettem, csak nekem ez kicsit kitartottság érzés. Az étel nincs ingyen.
Nezd, ha szivesen kinalnak, fogadd el es koszond meg.
Lehet, hogy te most nehezebb helyzetben vagy, de masoknak semmit anyagi terhet nem jelent masokat megkinalni es semmilyen kompenzaciot nem varnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!