Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti ezért kiakadnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti ezért kiakadnátok?

Figyelt kérdés

A szituáció a következő: az akkori párom sokszor felhívott magához, anyukájával lakott. Nem is volt semmi gond, csak amikor már annyira sok alkalommal kínáltak étellel, akkor nagyon rosszul éreztem magam emiatt, sokszor vittem magammal ennivalót, és néha már már lecsesztek, hogy miért hozok magammal. A végén a párom nagyon megharagudott rám, amiért nem fogadtam el az ételt, és az anyukája tukmálására meg igen. De baromi rossz volt, mert nem azért megyek, hogy ott kajálgassak. Oké, tanulok, mellette dolgozok folyamatosan, nem mindig futja mindenre, de szűkösen kijövök. Magamat tartom el, ha nehéz idők is járnak, akkor is meg kell tudni oldani a dolgaim. Én választottam ezt az utat. Nem tudom az ilyen helyzetet hogyan kellett volna kezelni...Tényleg ekkora gond, hogy nem fogadtam el?

Köszönöm.

23/F

2018. okt. 5. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem bunkó vagy. Főleg ha szívesen adja.

Ha kompenzálni akarod megtehetnéd.

2018. okt. 5. 21:53
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Hülyeség ezen kiakadni a párodnak és/vagy a családjának, de ha mondták hogy ne hozz enni, egyszerűen csak fogadd el és kész.
2018. okt. 5. 21:58
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindekinek!

Nem tartom magam bunkónak, de ezt a helyzetet nem tudom hova tenni. Úgy éreztem, nem tudom már mivel kompenzálni. Elmosogattam mindig, meg ha kellett bármiben segítettem, csak nekem ez kicsit kitartottság érzés. Az étel nincs ingyen.

2018. okt. 5. 22:01
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Vendégeket illik megkínálni, ha megkínálnak illik elfogadni.Nincs ebben semmi rossz, ha kedves vagy és segítesz, ha megkérnek rá az bőven elég. Ettől még nem leszel "kitartott".
2018. okt. 5. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Nezd, ha szivesen kinalnak, fogadd el es koszond meg.

Lehet, hogy te most nehezebb helyzetben vagy, de masoknak semmit anyagi terhet nem jelent masokat megkinalni es semmilyen kompenzaciot nem varnak el.

2018. okt. 5. 22:55
 6/11 he84 ***** válasza:
77%
Némiképp érthető, hogy a párod és az anyja kiakadt. Ezt illetlenségnek vették jogosan (sokan szintén így vennék ezt, vagy hasonlóan), hogy ők szívesen kínálnak, de te egy idő után nem merted elfogadni. Semmi kárral, vagy hátránnyal nem jár az, ha te elfogadod sokadszorra is a megkínálást. Persze ha valóban nem kéred, nem vagy éhes, az más, persze akkor azt el kell mondanod hozzá. Úgy kellett volna, hogy továbbra is elfogadod ugyanúgy, egy vendégségben ez a szokás mindig és nem attól függ, hogy hányszor volt már.
2018. okt. 5. 23:20
 7/11 he84 ***** válasza:
82%
És a legtöbb ember szívesen kínál, nem csak szokásból és főleg nem kényszerből. Emiatt sértő, kiakasztó az, ha te úgy nem fogadod el, hogy inkább magadnak viszel kaját.
2018. okt. 5. 23:21
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Nyugodtan fogadd el! Ez illemség ha kínálnak szívböl adják bizony fogadd el. Látszik hogy az anya kedvel! Ha az én lányom fiúja nem fogadna el kaját nálunk bizony rosszul esne!
2018. okt. 5. 23:48
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Fogadd el az etelt. Ok jo anyagiakkal rendelkeznek. Ha csak azert kinalna meg,mert illik,akkor egyszer kinalna. De ebbol tenyleg az jon le,h szivesen veszik,ha megeszed es onzetlenul adjak. Vagy nem szeretnek mosogatni :D
2018. okt. 6. 00:25
 10/11 anonim ***** válasza:
33%
Illik visszahívni, ha volt egy meghívásod és vendégül láttak. Főleg, ha sokszor voltál ott.
2018. okt. 6. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!