Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsertödhet ezert egy ferfi?
Ha folyton azzal henceg , hogy mennyi penze van es hogy mindenkinek mennyit ad es nem gond a penz es kerjek en is barmit
En mondtam hogy nem akarom kihasznalni , de folyton ajanlott , ajanlott , es dicsekedett hogy ennek es annak a csajnak mennyit adott
Vegul en is kertem töle , belesargultam az irigysegbe hogy mas mennyit kap es arra gondoltam , hogy akkor lassuk , nekem is adna
Vegul adott , de azóta a talalkakat megritkitotta .
Szerintetek megharagudott ? Úgy erzi hogy kihasznalom?
Hatvanas, házas. A "csaj" 42.
Jajj te irtad ki jo mutkoraba hogy 2 honapja talalkozgattok es hogy neked nem ad mas csajnak meg segitett.... valami ilyesmit...
Szánalmas vagy csak behuzttad... szerencsétlen ingyen èlö ribizli
Ugyan olyan vagy mint a többiek, akiket próbálsz rosszabbnak mutatni mint aki vagy.
Ez a pasi már sosem lesz a tiéd, max. párszor megdönt, de nem te vagy az embere.
Pffff, csak sikerült lehúzni végül, gratulálok.
Most már büszke lehetsz magadra. :D Ettől még mindig nem fog csapot-papot otthagyni a kedvedért, nem tudom mit vártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!