Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nök mit gondoltok arról a férfiról aki csakis a kinézete alapján választ nöi alkalmazottakat az irodájába?
Egy felületes,bunkó, hímsoviniszta,farok.
Ha ennél jobban cifrázom, amíg ez az IP-címem van, addig biztos kiátkoznak a moderátorok innen.
Kívánom az ilyen embereknek, hogy járjanak úgy, mint a Farkangyal főszereplője. Haljon olyan halált, mint ő és szülessen újjá nőként, olyan kaliberben, akit nézett is valamibe, persze csak, mint portéka.
Ha dolgozni kell neki akkor érthetetlen hogy a külső alapján dönt. Ha dugni akarja akkor megértem.
De hogy én nem dolgoznék egyetlen nő helyett sem akármilyen szép az már biztos.
13-as
Te aztán tudod a tutit. Szokirányra lebontva hogy ki milyen a szexben. Gondolom egyetemet akkor láttál amikor elmentél előtte a villamoson. Egyszerű vagy mint egy százasszeg.
Hát ha a férjedről van szó, és olyan munkára keres szép női alkalmazottakat, akiknek nincs is az ügyfelekkel közvetlen kapcsolatuk, akkor sajnos rossz hírem van: nem marketing célból veszi fel őket, hanem pusztán a saját szórakozására. Szereti szép nőkön legeltetni a szemét munkaidőben.
Nekem ez feleségként iszonyú rosszul esne, még akkor sem, ha nem kezd ki egyik alkalmazottjával sem. Gyakorlatilag arra tartja csak őket, hogy neki kellemes érzés legyen rájuk nézni. :/
"elvárt a jó megjelenés"
Igy van. Az apoltsag es uzleties megjelenes. A tancoslanynak oltozott titkarnok nem professzionizmust sugallnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!