Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek fiatal jóképű nőgyógyászok?
Figyelt kérdés
Mindig öreg papik vannak csak..2018. okt. 5. 08:12
32/34 A kérdező kommentje:
Én Győrtől messze lakok, ezért írtam Pestet :/ Annyira meg azért nem lényeges a dolog, hogy emiatt utazgassak. De köszi. Amúgy privátokra bocsi, de nem szoktam válaszolgatni, viszont nő vagyok(és 21). Persze egy anonim oldalon úgyis azt hisz mindenki, amit akar, de elég gáz ez a nemi megkülönböztetés, miért ne lehetnék nő :D
2018. okt. 6. 09:01
33/34 anonim válasza:
Mert nem jóképűség alapján veszik fel őket az orvosi egyetemre.Be is ba.szna, ha ez alapján döntenék el a leendő orvosok képzését.Téged tuti nem vennének fel ilyen gondolkodással kérdező, ha esetleg próbálkoznál és megosztanád velük ezt a "nagyon okos" kérdésedet.
34/34 anonim válasza:
A 19-es vagyok. Egyáltalán nem szeretem ha kotorásznak a puncimban kitárulkozva, kifeszitve. Amit kívánok ilyenkor: Ne legyen nagyon kellemetlen, legyünk minél előbb túl rajta, és ne legyen semmi bajom. De te tégyleg pasi vagy! Ha maszkot tesz fel, akkor aztán sokat látsz az arcából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!