Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok társkeresőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok társkeresőknél szükséges szűrni az embereket vagy inkább meg kéne rendesen ismerni és azután eldönteni, hogy legyen valami?

Figyelt kérdés
Szerintem az a gond a szűréssel, hogy így egy jól működő párkapcsolatot lehet elszalasztani. Olyan szűrésekre gondolok, mint végzettség, lakhely, fizetés, alkat és stb. Biztos szükség van ezekre a szűrésekre és nem lenne jobb előbb megismerni a másikat és eldönteni, hogy legyen valami?
2018. okt. 4. 17:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Arra szűr az ember, ami nála kizáró ok egy párkapcsolathoz. Aki belemenne távkapcsolatba, az nyilván nem ad meg földrajzi szűrést, van, akinek belefér a túlsúly is, az nyilván nem arra nem szűr. Lehet édes-kedves fiú, ha megismerem, de max barátnak, társkeresőn meg nem azt keres az ember alapesetben. Szóval nagyon is hasznos a szűrés.
2018. okt. 4. 21:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ezért érdemes csak élőben ismerkedni,ott sok mindent egyből leszűrhetsz,nem kell az interneten nagy nehezen kiszámítgatnod,hogy vajon milyen emberrel is beszélgethetsz,attól függetlenül,miket mesélt már magáról. Visszatérve, ha szűröd is, nem mindig lényeges,mert interneten bárki írhat bármit,akár,hogy ő egy profi úszó,miközben vizet sem látott még,csak a kádban.
2018. okt. 4. 23:53
 13/16 anonim ***** válasza:
hát nem tudom. élőben is lehet hazudni, pl. nekem egy gyerekes apuka udvarolt, de hogy van családja az csak hónapokkal később derült ki, meg az is, hogy kb. mindenkinek udvarol.
2018. okt. 5. 07:13
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 az általad leírt esetet tipikusan munkahelyen vettem észre.
2018. okt. 5. 09:06
 15/16 anonim ***** válasza:
munkahelyen történt:D
2018. okt. 5. 19:46
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 tudom
2018. okt. 5. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!