Sorával sétáltunk ma, mikor hazaértem akkor vettem észre, hogy vérzik a lába. Nem húzza, rendesen használja csak nyalogatja kicsit. Szerintetek szükséges állatorvos? Vagy mivel lehetne esetleg lekezelni?
2015. dec. 29. 14:34
1/6 anonim válasza:
Vidd El orvoshoz mert csunya a seb és elfertõzõdhet
2/6 anonim válasza:
A képből nem látszik rendesen, mekkora a seb, milyen mély, mennyire vérzik stb.
Ha tudod, vidd el dokihoz.
Ha ez nem lehetséges, akkor Betadine + gézlap + hálós pólya, ami a gézlapot a helyén tartja (A kötést legalább naponta egyszer cserélni kell - minden hozzávalót kapsz egy átlagos patikában)
3/6 A kérdező kommentje:
2015. dec. 29. 15:07
4/6 anonim válasza:
de mi történt? ez nem egy picike seb, és elég mélynek is tűnik
5/6 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Sétáltunk, játszott egy kutyával, össze vissza rohangáltak, nekimehetett valaminek ami felsértette.
2015. dec. 29. 15:37
6/6 anonim válasza:
ha még neki is megy, az nem okoz ekkora sérülést
nekem innen a kép alapján úgy látszik, mintha kiharaptak vagy kivágtak volna belőle egy darabot
igen, el kéne vinni dokihoz, hogy megnézze, ha másért nem, legalább szépen leápolja és beköti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!