Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok, helyes srácok! Titeket mennyire néznek meg az utcán? 23/F
A nagyon macsó, nagyon jóképű és mindenben top pasikra is legalább annyi nő csorgatja a nyálát a BKV-n.
Szerintem akit nem néznek meg úgy, az azért van, mert túl átlagos.
Én is ilyennek számítok a fővárosban. Vidéken meg.. te jó ég, ott gázálarccal kéne közlekednem, hogy csak egy nap is elteljen úgy, hogy ne szólítsanak le.
Tehát érdekes módon, de még ettől is függ..
Ki érti ezt.
(Nő vagyok, ízlések és pofonok, de többen mondták kislány korom óta, hogy szép vagyok.. Nekem mondjuk az átlagos szó inkább jut eszembe magamról.)
> mindenben top pasikra is legalább annyi nő csorgatja a nyálát a BKV-n.
Mindenben top pasi nem jár BKV-n 😬
Ha már fél órát szánok a készülődésre és emberi kinézettel lépek az utcára, megnéznek sokan, nem mindenki aki szembe jön velem, de egy páran, főleg nyáron. Kb. Ennyi. Amúgy nem vagyok túl szép, de az alakom jó.
Viszont tudok olyan csöves ocsmányul is mászkálni, hogy nem néznek meg.
22l
Ja amúg fokozatok vannak nálam.
1. Épp csak rámpillant
2. Néz egy kis ideig
3. Bámul
4. Bámul és beszól, fütyül meg stb. (Főleg akkor merik ha többen vannak)
5. Leszólít (ez ritka)
Szerintem nem vagyok szép, inkább érdekes arcú, meg szoktak nézni, de sose tudom, hogy tetszem-e embereknek vagy csak valami furcsa rajtam.
Vidék nem mindegy, hogy melyik irányba Budapesttől, nyugatabbra visszafogottabbak az emberek, ott kevesebben beszélnek hozzám, mint Budapesten:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!