Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne valaki a pasim 3 napra? 20 körüli helyes pesti srácok?
Figyelt kérdés
Írjatok privit. 20 éves csaj vagyok. :*#nyuff
2014. jún. 18. 03:17
1/28 anonim válasza:
ha nem vagyok helyes, lehetek tovább is? :(
2/28 WheneverYouWant válasza:
Mennyire kell helyesnek lenni és mennyit fizetsz?
3/28 A kérdező kommentje:
Aki bevállalja az részt vehet egy nagyon jó házibuliban, normális emberekkel, sok piával, és mellesleg kérhet 1+ dolgot amit pénzen meg lehet venni :D A felső határ 3000 ft xD
2014. jún. 18. 03:28
4/28 A kérdező kommentje:
És nagggggyon helyesnek kell lenni
2014. jún. 18. 03:28
5/28 anonim válasza:
Casting is lesz? Vagy rendezői dívány?
7/28 A kérdező kommentje:
Mivan, ennyire nem izgat senkit az ingyen kaja, meg az ingyen sör gondolata?:DDD INGYEN VAN, emberek, INGYEN :D
2014. jún. 18. 04:01
8/28 anonim válasza:
Izgatna, ha valójában nem egy középkorú férfi lennél.
Tegyük fel, hogy elhiszem azért. Gyakorlatilag megvennél valakit 3 napra?
Jó, ingyen sör csábító, de akkor is... :(
9/28 anonim válasza:
Aztán hogy hogy így keresel valakit?
Meg kell jelenned valakivel, és ciki lenne egyedül? :(
Én nem modell vagyok, de helyesnek helyes, viszont ez így nem tetszik nekem ... Ha ismerkedésről lenne szó akkor még oké, de csak így, aztán adieu ... hááát
10/28 A kérdező kommentje:
Nem csak ingyen sört, meg kaját lehet nyerni, hanem egy jó barátot is. Nem lenne ciki egyedül megjelenni, más oka van a dolognak, de nem akarom most azt részletezni. Részletezem majd annak, aki bevállalja a dolgot, mármint hogy 3 napig a pasim, aztán meg az elkövetkező 5 évben nem tud kiiktatni az életéből :D És tényleg egy 20 éves csaj vagyok.
2014. jún. 18. 04:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!