Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, bejön nektek az izmos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, bejön nektek az izmos test helyes kisfiú arc kontraszt?

Figyelt kérdés
Én ezt képviselném. :D

2018. okt. 3. 13:08
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Hiteles? Ennek a kifejezesnek semmi ertelme ebben az szituban
2018. okt. 3. 14:04
 12/31 anonim ***** válasza:

Hiteles akkor ha a test és az arc harmonizál. Ha elüt egymástől nem hiteles. Olyan mintha mást teszel mint amit mondasz: akkor sem vagy hiteles.

De az ilyen pasik mint te vagy (ha megdolgoztál az izmaidért és nem porknak meg szuriknak köszönheted) 30-40 évesen élik virágkorukat, övék a világ, akkor érnek be igazán.

2018. okt. 3. 14:09
 13/31 A kérdező kommentje:
Ja ertem Hidd el nem azert lettem izmos hogy te nedvesedj ram.
2018. okt. 3. 14:12
 14/31 anonim ***** válasza:
Szteroidos a gyerek!
2018. okt. 3. 14:22
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Értem hogy nem azért lettél izmos.

Azt nem értem hogy miért lettél ilyen beképzelt bunkó. Szerintem egy PUA tanfolyamon vettél részt mert annyira taszító a személyiséged és a külsőd hogy csak a lelki defektes nőknek jössz be akiket megalázhatsz böüntetlenül.

2018. okt. 3. 14:23
 16/31 A kérdező kommentje:
Nem szteroidos a gyerek! :D
2018. okt. 3. 14:23
 17/31 A kérdező kommentje:
15 szerencsem hogy olyan sok a lelkileg defektes no, mi? :D
2018. okt. 3. 14:26
 18/31 anonim ***** válasza:

Mit jelent a kisfiús arc? Mennyi idős vagy?

Ismertem egy férfit, akinek borosta nélkül (jóképű) 16 éves fiú képe volt aztán elkezdett borostát hordani és egyből férfiasabb lett. Nem opció? Persze ez inkább csak sötét szőrzetnél érvényes.

2018. okt. 3. 14:38
 19/31 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül nyugodtan hidd el, hogy nagyon sok lánynak tetszik ez a felállás, pláne, ha egy kis figyelmesség párosul hozzá nem ilyen pökhendiség. :D
2018. okt. 3. 14:40
 20/31 anonim válasza:
Ha annyira az itt kapott elutasító válaszok ellenkezőjét tapasztalod a való életben, akkor miért itt nyafogsz, ahelyett, hogy valamelyik valós lányt döngetnéd, aki annyira megvadul a nyálgép orcádért és a gyurmagyurka testedért? Itt valami nem kóser. Szerintem a valóságban csak palira vesznek, hülyítenek a lányok, a hátuk közepére sem kívánnak, csak nem akarnak megbántani. Még az is sanszos, hogy a külsőd nem is lenne problémás, amég ki nem nyitod a szád, és meg nem villantod a kapanyelet. És ez a gusztustalan, tenyérbemászó, arrogáns stílus sem mindig kulcs a női szívhez.
2018. okt. 3. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!