Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok egy olyan fiúval aki jól néz ki, de nincs álom munkahelye?

Figyelt kérdés
Szóval raktárban dolgozom, és úgy vettem észre hogy ez elég sok lánynak nem tetszik. Igazából nem akarok senkinek sem a kedvében járni, megfelelni, különböző okai vannak annak hogy ilyen helyen dolgozom, most számomra ez a legmegfelelőbb, nem tudok jobbat. Csak mikor elmondom ezt, teljesen hülyének néznek, vagy nem tudom.
2018. okt. 2. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor minek foglalkozol ilyen emberekkel? Majd eljön a megfelelő lány számodra, akit ez nem zavar.

Na és kiknél próbálkozol? Csak mert egy értelmes felnőtt gondolkodású nőt ez a munkahely nem zavarja.

2018. okt. 2. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nem lenne probléma!!
2018. okt. 2. 20:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor biztos rossz lányoknál próbálkozom.
2018. okt. 2. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezek szerint!!!
2018. okt. 2. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálam igen :( Nem azért, mert nincs álommunkahelyed, hanem mert (de lehet, hogy tévedek, ennyiből nyilván nem lehet megítélni), nincs igényed arra, hogy fejlődj. A raktárosmunka egy kezdeti betanításon kívül nem igényel további fejlődést, és én nem értem, amikor erre valakinek nincs igénye. Orvosnak tanulok, szóval én megszoktam, hogy kb. állandóan fejlesztem magam.

De ez tényleg nem sznobizmus, az előző barátom motorszerelő volt, aki gimi után nem akart továbbtanulni, de a haverjával létrehoztak egy műhelyet, ahol régi amerikai motorokat újítanak fel, meg hobbiból állandóan nyelveket tanul. Nem érdekelt, hogy nem tanult tovább, vagy hogy (akkoriban) nem volt túl sok pénze, a lényeg, hogy voltak céljai, és motivált volt.

2018. okt. 2. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen. A legfontosabb a vonzodas,aztan kovetkezik a tobbi. Orulok,ha a masiknaknincs felelossegteljes munkaja es nyugodt,vidam ,amikor talalkozunk.

N

2018. okt. 3. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!