Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megleckéztetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megleckéztetni egy bunkó, öntelt, nagyképű srácot?

Figyelt kérdés

Régebben éreztem nyengéd érzelmeket a fiú iránt. Förtelmes egy év áll mögöttem szerelmi téren, részben miatta. Persze, mindenki maga életének a kovácsa, tehát én vagyok érte inkább hibás. Szval van ez a fiú. Lesz egy buli, és én is+ő is ott lesz. Kicsit szertném megleckéztetni... csak, h visszakapja, amit nekem adott.

Az előző sznapjára olyan ajándékot kapott tőlem, ami a férfiasságának nagyságát elég picikének tűntette fel. Lehet kapni kb1cm átmérőjű kotont. Azt kapta tőlem szépen becsomagolva. A baráti társaság előtt adtam neki oda:P kicsit belepirult, de ez nekem nem elég. éreztetni akarom vele, h velem ne packázzon(kis csipkelődésekkel folyamatosan b*szogat). Ötletek??

18-19 évesek vagyunk

2010. jún. 23. 14:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Rakd fel az excsajok.hu-ra!! :D :P XD
2010. jún. 23. 14:33
 12/17 A kérdező kommentje:

Oké, teljes mértékben igazatok van. szánalmas lett vna bármit is csinálnom. Hagyni fogom a buliban, de mit csináljak, ha ő el kezd piszkálni. Annyira azért nem vagyok belenyugvó , h szónélkül hagyjam. Szval??

És megvan rá az esély, h baszogat, mivel ezt elég gyakran csinálja. egy ideig tűrtem(pár hónapig), de ami sok az sok...

2010. jún. 23. 14:54
 13/17 anonim ***** válasza:

hagyd hogy elboruljon az agyad és rúgd és tökön vagy ba.zd szájba

tuti, hogy jó darabig nem fog beszólogatni

2010. jún. 23. 16:01
 14/17 anonim ***** válasza:

"Hagyni fogom a buliban, de mit csináljak, ha ő el kezd piszkálni."

Kacagj egyet rajta, aztán menj arrébb, és kezdj el mással, másról beszélgetni. És vissza se menj hozzá. Ennyi. Nem egy nagy was ist das.

2010. jún. 23. 16:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Engem mostmár érdekel hogy miért utálod ennyire , miket szokott beszólogatni ? Nem lehet hogy egy kicsit túlreagálod ?

Na mind1 , a lényeg hogy semmilyen reakciót ne mutass felé ha beszól , mert ha látja rajtad hogy nem foglalkozol vele úgyis megunja.

2010. jún. 23. 16:13
 16/17 anonim ***** válasza:

"Hagyni fogom a buliban, de mit csináljak, ha ő el kezd piszkálni. Annyira azért nem vagyok belenyugvó , h szónélkül hagyjam. Szval?? "

Istenes húzz be neki egy nagyot. Utána ha találkoztok már pitizni fog:)

2010. jún. 23. 16:17
 17/17 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek. Nem tudom, h túlreagálom-e, döntsd el, h szted ez az, vagy sem.

Akk pár példa: folyamatosan kritizálta a testemet, nem értem miért az 56 kgmal és 178 cm magaságommal nem tartom magam kövérnek, de vékonynak se, kritizálta ezt társaságban, köldözgetett leveleket e-mailben, amikhez linkeket is csatolt tornagyakorlatokról.

Majdnem összejöttem egy sráccal Karácsony környékén, de ő hülye üzeneteket küldött a fiúnak, kritizált előtte, és elérte azt is, h a fiú többet nem keresett...

Nah ha kiváncsi vagy akk írj, még írok ha kell, de msot sietek...

2010. jún. 24. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!