Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megleckéztetni egy bunkó, öntelt, nagyképű srácot?
Régebben éreztem nyengéd érzelmeket a fiú iránt. Förtelmes egy év áll mögöttem szerelmi téren, részben miatta. Persze, mindenki maga életének a kovácsa, tehát én vagyok érte inkább hibás. Szval van ez a fiú. Lesz egy buli, és én is+ő is ott lesz. Kicsit szertném megleckéztetni... csak, h visszakapja, amit nekem adott.
Az előző sznapjára olyan ajándékot kapott tőlem, ami a férfiasságának nagyságát elég picikének tűntette fel. Lehet kapni kb1cm átmérőjű kotont. Azt kapta tőlem szépen becsomagolva. A baráti társaság előtt adtam neki oda:P kicsit belepirult, de ez nekem nem elég. éreztetni akarom vele, h velem ne packázzon(kis csipkelődésekkel folyamatosan b*szogat). Ötletek??
18-19 évesek vagyunk
Oké, teljes mértékben igazatok van. szánalmas lett vna bármit is csinálnom. Hagyni fogom a buliban, de mit csináljak, ha ő el kezd piszkálni. Annyira azért nem vagyok belenyugvó , h szónélkül hagyjam. Szval??
És megvan rá az esély, h baszogat, mivel ezt elég gyakran csinálja. egy ideig tűrtem(pár hónapig), de ami sok az sok...
hagyd hogy elboruljon az agyad és rúgd és tökön vagy ba.zd szájba
tuti, hogy jó darabig nem fog beszólogatni
"Hagyni fogom a buliban, de mit csináljak, ha ő el kezd piszkálni."
Kacagj egyet rajta, aztán menj arrébb, és kezdj el mással, másról beszélgetni. És vissza se menj hozzá. Ennyi. Nem egy nagy was ist das.
Engem mostmár érdekel hogy miért utálod ennyire , miket szokott beszólogatni ? Nem lehet hogy egy kicsit túlreagálod ?
Na mind1 , a lényeg hogy semmilyen reakciót ne mutass felé ha beszól , mert ha látja rajtad hogy nem foglalkozol vele úgyis megunja.
"Hagyni fogom a buliban, de mit csináljak, ha ő el kezd piszkálni. Annyira azért nem vagyok belenyugvó , h szónélkül hagyjam. Szval?? "
Istenes húzz be neki egy nagyot. Utána ha találkoztok már pitizni fog:)
Utolsó előttinek. Nem tudom, h túlreagálom-e, döntsd el, h szted ez az, vagy sem.
Akk pár példa: folyamatosan kritizálta a testemet, nem értem miért az 56 kgmal és 178 cm magaságommal nem tartom magam kövérnek, de vékonynak se, kritizálta ezt társaságban, köldözgetett leveleket e-mailben, amikhez linkeket is csatolt tornagyakorlatokról.
Majdnem összejöttem egy sráccal Karácsony környékén, de ő hülye üzeneteket küldött a fiúnak, kritizált előtte, és elérte azt is, h a fiú többet nem keresett...
Nah ha kiváncsi vagy akk írj, még írok ha kell, de msot sietek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!