Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elbírjátok a párotokat ölbe véve? Vagy nem? De úgy kérdem, hogy tovább, mint 1 másodpercig. Kérdésem oka lenn.
Azért kérdezem, mert eszembe jutott hogy még régen volt itt egy kérdésem, amiben elmeséltem valamit, amit láttam, és nagyon ilyen negatív fogadtatása volt. A sztori része volt egy pár akit láttam utcán és nem vette ölbe a barátnőjét mikor kérte. És viszonylag sok válasz jött, csak pár volt aki velem értett egyet, a 3/4-e, nő férfi egyaránt lehurrogó volt, hogy nagyon helyes amit az a srác tett, meg a csaj az beképzelt és apuci pici kislánya hercegnő, hogy vitetni akarta magát... Stb. (Kb. 10 métert kellett volna megtennie a srácnak a barátnőjével az ölében.)
Nah mindegy. A lényeg, hogy eszembe jutott ez a régi kérdésem, meg a döntően negatív, velem egyet nem értő fogadtatása. És arra gondoltam, hogy lehet hogy ezek a férfiak nem bírnák el a barátnőiket, és ezek a nők tudják, hogy a barátjuk (vagy házastársuk, persze ki milyen fázisban van) nem bírná el őket. Szerintem, ha csupa olyan válaszoló írna, ahol izmos, erős srác van vékony barátnővel, azaz könnyűszerrel elbírják a férfiak a nőiket, ott sokkal többen értettek volna egyet velem, és nem az jött volna le nekik, hogy beképzelt hercegnő a csaj, és a srácnak volt igaza amiért ott hagyta, nem vette ölbe.
Ha zavaros amit írtam, akkor az a lényeg, hogy szerintem savanyú volt a szőlő a sok "gonosz" válaszolónak. Ezért kérdezem, hogy akkor tulajdonképpen az itteniek (bár azóta kicserélődhettek a válaszolók) elbírják-e a barátnőjüket/feleségüket? Nőket is kérdem, a párjuk elbírja-e őket ölben.
Ezt a cipelős dolgot én sem értem...Most egy vézna srác kövér nő esetében minek emelné meg a srác a csajt?Az egész egy vicces szendvedés lenne max...és ha sértődős túl érzékeny kis fszok...akkor egyátalán nem fogjól jönni a szitu.Nekem volt olyan nőm akit nem bírtam el...Így sosem próbáltam ölbe venni...ha mondjuk kiment volna a bókája akkor a hátamon vittem volna...az simán ment volna...azért ölbe el vinni valamit vagy valakit aki a TE testsúlyodnál jóval nehezebb ...Elég nagy ostobaság.
De télleg azért a szitut is le írhattad volna.Mert így nem tudunk senki fölött pálcát törni. :)
Max annyit h hülye pcsa minek akarta magát cipeltetni?
Felemeltem már jópárszor, nyakamban is vettem. DE!
Valamikor munkavédelmi szabály volt, hogy 50 kilónál többet felnőtt férfi nem emelhet. Egy méterre sem. Ha gyakorlatlan ember csinálja, olyan sérülést okoz, amit azonnal nem érez, de idősebb korában ki fog jönni. Hülyeség ezzel játszadozni.
90 kilós embert fel tudok emelni ilyen 75 kilósat meg már vinni is tudok szerintem. Most olyan 65-70 kiló között vagyok.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!