Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elbírjátok a párotokat ölbe véve? Vagy nem? De úgy kérdem, hogy tovább, mint 1 másodpercig. Kérdésem oka lenn.
Azért kérdezem, mert eszembe jutott hogy még régen volt itt egy kérdésem, amiben elmeséltem valamit, amit láttam, és nagyon ilyen negatív fogadtatása volt. A sztori része volt egy pár akit láttam utcán és nem vette ölbe a barátnőjét mikor kérte. És viszonylag sok válasz jött, csak pár volt aki velem értett egyet, a 3/4-e, nő férfi egyaránt lehurrogó volt, hogy nagyon helyes amit az a srác tett, meg a csaj az beképzelt és apuci pici kislánya hercegnő, hogy vitetni akarta magát... Stb. (Kb. 10 métert kellett volna megtennie a srácnak a barátnőjével az ölében.)
Nah mindegy. A lényeg, hogy eszembe jutott ez a régi kérdésem, meg a döntően negatív, velem egyet nem értő fogadtatása. És arra gondoltam, hogy lehet hogy ezek a férfiak nem bírnák el a barátnőiket, és ezek a nők tudják, hogy a barátjuk (vagy házastársuk, persze ki milyen fázisban van) nem bírná el őket. Szerintem, ha csupa olyan válaszoló írna, ahol izmos, erős srác van vékony barátnővel, azaz könnyűszerrel elbírják a férfiak a nőiket, ott sokkal többen értettek volna egyet velem, és nem az jött volna le nekik, hogy beképzelt hercegnő a csaj, és a srácnak volt igaza amiért ott hagyta, nem vette ölbe.
Ha zavaros amit írtam, akkor az a lényeg, hogy szerintem savanyú volt a szőlő a sok "gonosz" válaszolónak. Ezért kérdezem, hogy akkor tulajdonképpen az itteniek (bár azóta kicserélődhettek a válaszolók) elbírják-e a barátnőjüket/feleségüket? Nőket is kérdem, a párjuk elbírja-e őket ölben.
El. Általában szex előzménye szokott lenni, ha ölbe kapom.
Utcán vagy a hátamra ugrik fel és úgy sétálunk vagy pedig a nyakamba ül. Előbbi nem gyakori, míg utóbbi sokszor megtörtént már. Amikor nagyobb tömeg van és nézünk valamit, de ő nem látja, akkor mindig.
Be is b_szna egyébként, ha nem bírnék el 55-60 kg-ot.
Elbírom és valszeg azért volt a vergődés, mert vézna srácok meg dagadt nők írtak.
Teljesen tipikus.
Nem bírnám el, max. 25 kg-ot bírok felemelni.
De miért kéne a kérésére cipelgetni? Poénból?
De most őszintén.
És ha én nőként elbírom a párom, akkor én vigyem őt ölben, ha pocsolya van?
😂😂😂
Vagy kő-papír-ollóval minden pocsolyánál döntsük el?
85kg vagyok, a párom 53.
Szerinted meddig tudom cipelni? Kb kilométereken át, ha jó helyzetben van rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!