Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, nektek mi a véleményetek arról, ha egy srác/férfi nagyon átéli a zenét?
Figyelt kérdés
Például ültök a buszon, és láttok egy férfit fülessel, az arcán pedig látszik, hogy valami fenséges zenét hallgat, és nagyon élvezi, kb. mintha orgazmusa lenne. :D Mi lenne a véleményetek, inkább negatív vagy pozitív? Illetve lehet, hogy valaki pont emiatt kezdene el jobban érdekelni?2018. szept. 30. 18:32
11/17 anonim válasza:
"Ezt mi alapján gondolod?"
Az általad orgazmusszerűként leírt reakció miatt. Szerintem a valóban mély átélés külső szemlélő által is érzékelhető jelei tizedennyire sem látványosak.
12/17 A kérdező kommentje:
Ez valami olyan hülyeség, mint az, hogy az extrovertált emberek mind felszínesek?
2018. szept. 30. 19:28
13/17 anonim válasza:
Mármint szerinted az a hülyeség, amit én írtam?
14/17 A kérdező kommentje:
Fogalmazok finomabban: hamis, értelmetlen következtetés. Vagy ha szerinted nem az, írd le, hogy miért gondolod így, miért következik abból, hogy valakin látszik az, hogy élvezi a zenét, az, hogy nem mélyek az adott dallal kapcsolatos érzései.
2018. szept. 30. 19:36
15/17 anonim válasza:
Altalaban pozitiv, ha valaki ateli a zenet, de nincs kihatassal arra, hogy tetszik-e vagy sem.
Remelem nem azt tervezed, hogy majd leulsz a buszon nagy atszellemult arccal, hatha leszolitanak a csajok.
16/17 A kérdező kommentje:
Nyilván nem azért csinálom, de ma észrevettem, hogy egy lány nagyon mosolyog, csak nem tudtam megállapítani, hogy tetszett neki, vagy azt gondolta, hogy "ez hülye." :D
2018. szept. 30. 19:44
17/17 anonim válasza:
Esélyesebb hogy hülyének nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!