Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi tényleg hisz abban, hogy a fiatal férfiak nagy általánosságban rendesek és csak a nőkkel van a baj?
Kivéve az "alfák", nyilván.
Ahogy észrevettem, ezen az oldalon a férfiak úgy állítják be a saját nemüket, mint aminek a nagyrésze teljesen jó, hűséges, megbizható ember, az emberi értékek harcosa, akinek nem számít a külső, csak a személyiség és csak szeretni akar. Bezzeg a nők... (inkább ezt nem részletezem)
Egyesek tényleg el is hiszik ezt, vagy csak jó eszköz ez a hozzáállás arra, hogy a nőket még jobban lehúzzák?
Volt persze. Választása mindig van az embernek. Válogatni nem válogathattam, úgy mint, egy mai átlagnő. A két fogalom nem ugyanaz!
Ha viszont visszautasítottam volna nőt, én tudtam volna vállalni a felelősséget érte, nem kezdtem volna bele a kifogásgyártásba, mint ti. A felnőtté válás itt kezdődik, hogy az ember vállalja a döntéséért a felelősséget, és ha rosszul dönt, benyeli a veszteséget.
Az átlagnő válogathat, így van, mert sokkal több a férfi, mint a nő. Az átlagférfi nem válogathat; megelégszik azzal, ami jut neki, vagy egyedül marad.
Nem azért teszem felelőssé a nőket, mert önkényesen úgy döntöttem, nem kínlódok többet a párkapcsolatokkal, hanem a döntésük miatt. Ha övék a döntés joga, összejönnek-e a pasassal, akkor azzal együtt jár a felelősség is. Akkor is,ha a hátuk közepére se kell. Az átlagpasas miért is hibás ebben? Hogy csalárd, gonosz módon nem akart megfelelni a nőnek, akinél kezdeményezett?
Én önként vállaltam, hogy lemondok a párkeresésről, egyetlen nőért se vagyok felelős, maximum a magam döntéséért. Nincs kire tolnom a felelősséget.
Továbbra is fenntartom: a nők a saját döntéseikért igenis felelősek. Ha kosarat adnak valakinek, akkor bizony vállalják az ezzel járó negatív visszajelzést is. Senkit nem érdekel, tetszik-e nekik, vagy sem, akinek a hatalom a kezében van, az viszi a balhét. Gusztustalan, kivagyi dolog, hogy a nők a saját döntésük negatív következményeit is a férfiakon verik le.
Te mi a fenéről beszélsz? Nincs olyan, hogy a nő dönt, a férfinak meg nincs választása. Ahogy vannak nők, akik férfiak után futnak, mégis kikosarazzák őket, úgy vannak férfiak, akik nők után futnak és őket kosarazzák ki. A nemek között már elég régóta megy az adok-kapok. Amiről te beszélsz, az nagyjából a rabszolgasággal egyenlő, hogy a hatalmon lévő rámutat az egyikre, annak meg alá kell vetnie magát a másik akaratának. A mai világban ez mégis hol van így? Ha egy kapcsolat létrejön, azt optimális esetben mind a ketten akarták, így a felelősség is mindkettőjüké.
"Továbbra is fenntartom: a nők a saját döntéseikért igenis felelősek. Ha kosarat adnak valakinek, akkor bizony vállalják az ezzel járó negatív visszajelzést is. Senkit nem érdekel, tetszik-e nekik, vagy sem, akinek a hatalom a kezében van, az viszi a balhét. Gusztustalan, kivagyi dolog, hogy a nők a saját döntésük negatív következményeit is a férfiakon verik le." -- Ezt egy az egyben nem tudom értelmezni. Mondanál erre egy konkrét példát? Addig megvan, hogy a nők felelősek a saját döntéseikért, amivel egyet is értek, de utána elvesztettem a fonalat...
#14 de igen, van. Jelen pillanatban is ez megy. Igen, tudok róla, hogy a férfiak is kikosaraznak nőket - de az összes férfi hány százaléka? 10? Nőknél ugyanez az arány mekkora? Minimum 70 százalék (igen, ide tartozik az is, ha a társkeresőn nem ír vissza, csak mondom). Tehát ki van döntési pozícióban? A nők.
Lehet ezen még vitázgatni, körbemagyarázni, de a tények makacs dolgok.
A rabszolgaság pedig rossz párhuzam, egyébként meg a rabszolgának is van választása. Robotmunka helyett lehet halott is...
Ezzel nyilván a férfi baromira ki van segítve. Ha mindenkinek akkorára nőtt az igényszintje, hogy csak kosarat kap, maradhat egyedül.
Az utolsó bekezdéssel arra utaltam, hogy az itteni nők rendszeresen ki vannak akadva azon, ahogy a férfiak hozzájuk állnak, nőgyűlölőknek, lúzereknek stb. nevezik őket rendszeresen, meg azzal "érvelnek" hogy hát ők nem szeretetszolgálat, nem kötelesek összejönni az első random pasassal. Ez így is van, ettől még a döntést ők hozzák. Ha a döntésük az egyik érintett fél haragját vagy csalódottságát vonja maga után, akkor az is az ő saruk. Na, ezt szokták rendszeresen leverni a férfiakon itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!