Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom ez esetben, hogy érdeklem vagy csak azért vette fel velem a szemkontaktust, mert én nézem őt?
Szembejött velem egy szűk folyosón, aki tetszik. Zsúfolt volt a helyiség, így kb. 1-2 méterre voltunk egymástól, mikor észrevettem és rajta maradt a tekintetem. Viszonozta egészen addig, amíg elhaladtunk egymás mellett.
De csak azt nézhette, hogy én miért nézem vagy tetszem neki? Melyik a valószínűbb szerintetek? Tömegben megérzitek, ha valaki rátok néz?
Lehet, hogy csak azt nézte mennyi ideig tartod a szemkontaktust, ergo ekkor semmit sem jelent, de az is lehet, hogy nagyon bejösz neki.
Tehát semmit sem jelent biztosan, de ha van esze, most rájött, hogy neked tetszik ő. Ez sok mindent megváltoztathat, mert a veled eltöltött időnek lesz értelme. Sok mindentől függ, nem tudjuk milyen fajta a srác.
Mindenesetre ne bánd, ezzel legalább tettél egy lépést
Hát ha a néhány alatt 3-4 mp-et értesz, az azért elég sok. Ennek ellenére, ha ezen kívül semmi más jelet nem adtál, ettől még nem lesz biztos. Arra is gondolhat, hogy csak furcsálltál valamit az arcán v a haján.
Még 2 ilyesmi és biztos lesz benne
Es egyebkent ha a ferfi bamul par masodpercig, az is ugyanazt jelenti altalaban? Vagy miert mondta az elso valaszolo, hogy van kulonbseg?
Regebben volt egy olyan eset, hogy mikor megfordultam, akkor nezett, de viszonylag hamar elkaptam a tekintetem, mert akkor meg nem tudtam, hogy ott all es kicsit meglepodtem.
De most ez lehet az is, hogy csak arrafele bamult amerre en voltam es csak a mozgasra reagalt, viszont lehet az is, hogy mar elotte is nezett.
En ebbe belebetegszek. :D
5-ös kivételével mindvégig az 1-es, azaz én írtam neked minden egyes választ. Ha már itt tartunk zöldekkel jutalmazhatnál, trollok lerontották a pontom.
Ahogy mondod, bőven lehet hogy csak abba az irányba nézett, és mikor megfordultál, akkor nézett rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!