Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elérte, hogy megcsaljam vele a párom, és most nem is érdeklem. Mit csináljak?
Felelősséget kellene vállalnod az életed alakulásáért, a tetteidért és azért, ami történik veled. Pingponglabdaként éled a mindennapokat, ki-bedobnak lakásból ágyba, mintha tehetetlen rongyzsák lennél. Ébresztő!
Mit tegyél? Ne legyél párkapcsolatban! Alakítsd ki az önálló felnőtt életed, húzd meg a határaidat, és akkor kezdj párkapcsolatba, ha arra egészséges lelki keretek között képes vagy!
N34
A kapcsolatod, nem kapcsolat az alapján, amit írtál.
Az egészet lezárni, kicsit helyre jönni és keresni egy neked való párt.
Igazából nem neked csinálni, hanem a barátodnak két akkor büdös pofont leosztani hogy az ajtót is átszakítsa a neki csattanó teszed... és hogy miért kée ez a brutalitás? Mert akkor "talán" észbe kapnál hogy az életed egy egyhelyben álló toporgás, egy férfi mellett, ahol semmi keresni valód nincs.
Bár így az írásod alapján akkora rongy lehetsz, hogy lehet a végén a módszer visszafele sülne el és véresen kusznál a párod lába elé, hogy rugdosson meg még, punciba szereted a legjobban, meg a korbács is finom lesz neked... hmmmm. El is képzeltelek véresen könyörögve, hogy alázanak csak mert ezt szereted. :)
Amíg te nem jösz rá hogy ez nem élet addig az lesz a legfőbb kérdésed hogyan simítsd el a dolgokat. Technikailag nem csaltad meg a párod. De a vicc az hogy ekkor is más lábtörlője voltál nem pedig a saját döntésed volt ez.
Nem tudom mit lehetne kezdeni az életeddel.
Heti rendszerességgel kidob, aztán meg visszakönyörgi magát?
Honnan dob ki?
Hova könyörgi vissza magát? Az utcára?
Ha engem egyszer kidobnának valahonnan oda az életben nem mennék vissza!
Én azt nem értem minek vagy olyan kapcsolatban amiből hetnte kidobnak. Tényleg ennyire nulla za önbecsülésed?
A megcsalás amit emlegetsz, az meg nem is megcsalás. Hisz épp ki voltál dobva, külön voltatok!
hogy mit csinálj?
rohadtul figyelj a fogamzásgátlásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!