Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elérte, hogy megcsaljam vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elérte, hogy megcsaljam vele a párom, és most nem is érdeklem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz helyzetbe kerültem, amiben szeretném a segítségeteket kérni. Van egy 4 éves kapcsolatom, amiben nagyon sok kellemetlenség ért, a párom a fejemhez vágta, hogy nem szeret, egy éve kb heti szinten kidob és utána visszakönyörgi magát, elfogyott miatta az összes önbecsülésem, amúgy is áldozattípus vagyok sajnos, szóval rendesen tönkrementem. Ez persze nem kifogás arra, amit a következőkben írok, csak elengedhetetlen a teljes képhez. Kb másfél éve megismertem egy srácot, aki párom teljes ellentéte, körülbelül fél éve beszélgetek vele, nagyon vonzódni kezdtünk egymáshoz. Én az utóbbi fél évben görcsösen kerültem a találkozást, nem is akartam tőle semmit, hiszen párom van, és soha nem csaltam meg senkit. Azonban múlt hétvégén, miután barátom megint “ kidobott “ fél napra, hogy “ észhez térjek “, elpattant az agyamban valami, és sajnos csókolóztam meg pettingeltem a másik sráccal. Nagyon gyökérnek és szemétnek érzem magam, bűntudatom is van, hiszen soha nem tettem ilyet előtte, ezt tetézi az is, hogy a másik srác azóta le se sz*r, nem keres vagy csak nagyon általános témákkal, én meg egyre kevésbé tudom, hogy mit csináljak. Én vagyok a szemét, nem kellett volna hagynom, hogy tovább erősködjön, és az erősködésnek sem lett volna szabad engednem. Ti mit tennétek? Mit csináljak? Az sajnos ki van zárva, hogy elmondjam a barátomnak, mert sajnos a másik srác egy magasabb beosztású kollégája, csak nem egy helyen dolgoznak, de ezer százalék, hogy óriási balhé lenne belőle. 23/L és mindkét srác 25/F
2018. júl. 17. 12:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tedd lapátra a palidat (leírtak alapján megérdemli), a másikkal se foglalkozz hanem keress egy vadiújat.
2018. júl. 17. 14:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok ehhez a fostengerhez, de komolyan... -.-
2018. júl. 17. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!